Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Barbadensis aloe vera

Barbadensis aloe vera

Barbadensis aloe vera

Η εταιρεία Barbadensis aloe flowers δημιουργεί καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος με αγνές πρώτες ύλες από την ιδιόκτητη βιολογική καλλιέργεια της εταιρείας. Barbadensis aloe vera

Barbadensis aloe vera

Η aloe vera μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε προϊόντα ομορφιάς με βάση την βιολογική αλόη. Κάθε κομμάτι συλλέγεται και φιλτράρεται με προσοχή και φροντίδα ενώ η γέλη (gel) απομονώνεται και υπόκειται σε παστερίωση.

Τα φυτικά προϊόντα της εταιρείας είναι 100% βιολογικά, δεν περιέχουν χημικές ουσίες και  γι’ αυτό τα προϊόντα έχουν ημερομηνία λήξης, είναι προϊόν οικοτεχνίας.

Σε συνεργασία με τη χημικό της εταιρείας Μαρία Μαρινάκη, δημιουργήσαμε τη κρέμα ημέρας, νύχτας, σαπούνι και προσεχώς λοσιόν σώματος. Barbadensis aloe vera

Η κρέμα ημέρας προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη, βοηθάει τους πόρους να ανοίξουν, αφού περιέχει αλόη, εκχυλίσματα καρύδας το οποίο ενισχύει τη δράση της κρέμας δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ, με άρωμα από βρώμη και μέλι.

Barbadensis aloe vera

Η κρέμα νυκτός προσφέρει αντιγήρανση, η βιταμίνη Ε “κλειδώνει” την υγρασία μέσα στα κύτταρα και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, το λάδι καρύδας και μελισσοκέρι (βιολογικό) προσφέρει θρέψη στο δέρμα.

Barbadensis aloe vera

Ενα τόσο καταπληκτικό φυτό δεν θα μπορούσε παρά να μας εμπνέει για την δημιουργία νέων προϊόντων, ακολουθώντας βέβαια την ίδια γραμμή σύνθεσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

e-mail: barbadensisav@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Aloeflowers.gr/

Instagram: barbadensis.av (@barbadensis.av)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6909405091

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο