Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

PS Medical

 

PS Medical Κάντε κράτηση online

  PS Medical Κάντε κράτηση online

   PS Medical

   Η εξέλιξη της ομορφιάς και της χαλάρωσης σύμφωνα με τα πρότυπα των διεθνών Medical Spa, που συνδυάζουν την Πλαστική Χειρουργική , την Δερματολογία , την Κοσμητική Ιατρική και την Αισθητική ήρθε και στην Ελλάδα. Το ιατρικό κέντρο PS MEDICAL δημιουργήθηκε από επιστήμονες για να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες!
   Πρόκειται για ένα χώρο Κοσμητικής Ιατρικής , με σύμμαχο την σύγχρονη τεχνολογία των Laser και όλων των νέων τεχνικών που εφαρμόζονται από την σύγχρονη ιατρική.

   Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση στην γενική αισθητική αποκατάσταση και βελτίωση .

   Απαρτίζεται από ομάδα Ιατρών ειδικοτήτων Πλαστικής Χειρουργικής , Δερματολογίας , Οφθαλμιατρικής , Γεν.Ιατρικής καθώς και Αισθητικών με σκοπό να καλύψει πλήρως τις σύγχρονες αισθητικές ανάγκες με την άμεση αποκατάσταση ή βελτίωση προβλημάτων που σχετίζονται με το σώμα , το πρόσωπο, τα μάτια ,το χαμόγελο και το τριχωτό της κεφαλής .

   Τα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά και το επιστημονικό προσωπικό του PS MEDICAL προσφέρουν όλες τις μεθόδους πρόληψης και αποκατάστασης , με υπηρεσίες και διαδικασίες άκρως χαλαρωτικές, γρήγορες και σε απόλυτα προσιτές τιμές.

   Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι ιατροί του psMedical είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές ώστε δημιουργηθεί το προσωπικό σας πρόγραμμα απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις και τις επιδιώξεις σας.

   Ας μην ξεχνάμε ότι :
   “Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός”
   Μη διστάζετε να ζητήσετε τη συμβουλή μας!

   Υπηρεσίες

   Πλαστική Χειρουργική
   Αισθητική Δερματολογία
   Αισθητική

   Τριχόπτωση

   Μεταμόσχευση Μαλλιών