Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Δίαιτα & Διατροφή

Μυστικά για απώλεια βάρους

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕspa, yoga, ομορφιά, διατροφή, προορισμοί ευεξίας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοφιλείς Επιχειρήσεις

Δίαιτα & Διατροφή – μυστικά για απώλεια βάρους

diaita-diatrofi-kadro

Δίαιτα & Διατροφή

Πολύς λόγος γίνεται για το πoια είναι τα μυστικά για τη μακροχρόνια συντήρηση της απώλειας βάρους.

Η υιοθέτηση υγιεινής διατροφής και η απώλεια βάρους δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και πρέπει να γίνει στη ζωή σας ένα προσωπικό στοίχημα, μια προτεραιότητα και όχι μια προσπάθεια με ημερομηνία λήξης.

Πολλοί έχουν χάσει κάποια επιπλέον κιλά αλλά λίγοι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν αυτήν την απώλεια. Ο λόγος είναι απλός και δεν είναι ότι δεν έχουν θέληση. Είναι ότι την προσπάθεια τους την αντιμετώπισαν σαν κάτι προσωρινό και γι’αυτόν τον λόγο δεν μπήκαν στην διαδικασία να αναπτύξουν στρατηγικές, τις οποίες να χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις.

Οδηγίες για την καθημερινότητα σας:

  • Έχετε λογικούς και εφικτούς στόχους στην απώλεια βάρους.
  • Φροντίστε να ζυγίζεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να δράτε πιο έγκαιρα.
  • Διατηρήστε σταθερές διατροφικές συνήθειες. Τι σημαίνει αυτό; Πάντα πρωινό, τουλάχιστον 3 κύρια γεύματα, καλή ενυδάτωση και ένα φρούτο στο ενδιάμεσο για να «κόβει» την όρεξη.
  • Προσπαθήστε να μην λειτουργείτε με τρόπο «άσπρο ή μαύρο». Αν εκτραπείτε σε κάποιο γεύμα, μην ισοπεδώσετε τις προσπάθειες σας. Ανασυγκροτηθείτε και προσέξτε στα επόμενα.

Μη ξεχνάτε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι κατασκευασμένο για να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και όχι για δουλειά γραφείου. Τα περισσότερα προβλήματα υγείας ξεκινούν λόγω της καθιστικής ζωής γι΄αυτό βρείτε τρόπους να βρίσκεστε σε κίνηση. Μέχρι να καταφέρετε να τα κάνετε όλα αυτά πρέπει να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας. Οι συνήθειες χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν.