Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

FitShake

 

FitShake Κάντε κράτηση online

6937 524251 – 6944 944919
http://www.fitshake.gr/

  FitShake Κάντε κράτηση online

  6937 524251 – 6944 944919
  http://www.fitshake.gr/

   FitShake

   Η ιστορία του FitShake
   Ο Γιώργος Δροσόπουλος και ο Σωτήρης Καββαθάς ξεκίνησαν την βαθιά φιλία τους το 1990 στο γυμναστήριο του Σπύρου Μπουρνάζου στην Κυψέλη. Η κοινή αγάπη τους για τη γυμναστική και την ισορροπημένη διατροφή τους έκανε να έχουν καθημερινή επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια.
   Ο Γιώργος, ακολουθώντας μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο του body building, με πολλαπλές εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις μετουσίωσε την πολυετή εμπειρία του σε επάγγελμα. Εξελίχθηκε σε διατροφολόγο καθώς και επιτυχημένο επιχειρηματία που διατηρεί κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής στην Κυψέλη.
   Ο Σωτήρης ακολούθησε μια εντελώς διαφορετική πορεία και εργάστηκε σε γνωστές συμβουλευτικές εταιρείες καθώς και σε τραπεζικά ιδρύματα. Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της δουλειάς του δεν του επέτρεπαν να τρέφεται σωστά και υγιεινά, καθώς βρισκόταν τις περισσότερες ώρες της ημέρας εκτός σπιτιού. Για τον λόγο αυτόν στράφηκε στην πολύτιμη βοήθεια του Γιώργου για να τα καταφέρει να ισορροπήσει υγιεινή και πλήρη διατροφή με τις πολλές ώρες εκτός σπιτιού και φυσικά να καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα του σε μια αθλητική μορφή.
   Έχοντας λοιπόν ως οδηγό την πολυετή επιτυχημένη συνεργασία και φιλία μας, προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε στο ευρύ κοινό τη λύση που εφαρμόσαμε στην ίδια μας της ζωή και να δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμαστούν τα προϊόντα που κι εμείς οι ίδιοι χρησιμοποιούμε! Σωστή και ισορροπημένη διατροφή για όλες τις ώρες της ημέρας, όπου και εάν βρισκόμαστε! Έτσι ξεκίνησε και η ιδέα του FitShake που είναι πλέον πραγματικότητα στην Α’ πλαζ Βούλας στο South Coast!
   Ελπίζουμε ότι θα συμβάλουμε κι εμείς με τον τρόπο μας σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

    

   Προϊόντα

   CUSTOM PROTEIN SHAKES
   PROTEIN SMOOTHIE
   OATEIN FLAPJACK
   CHOCO PRO
   MORE ENERGY CAKE
   OHYEAH! PROTEIN BAR
   WEIDER 32% PROTEIN BAR
   NOVO PROTEIN BITES
   WEIDER L-CARNITINE 500ml
   WEIDER POWER STARTER 500ml
   WEIDER CARBO ENERGY DRINK 500ml
   MHP PUDDING