Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Prive Beauty & Spa

 

Prive Beauty & Spa Κάντε κράτηση online

  Prive Beauty & Spa Κάντε κράτηση online

   Prive Beauty & Spa

   Prive σημαίνει Ιδιωτικός, αλλά για εμάς σημαίνει επιπλέον… Ιδιαίτερος, Μοναδικός. Όπως είναι ο καθένας από εμάς.
   Beauty σημαίνει Ομορφιά, αλλά για εμάς σημαίνει επιπλέον … Κομψότητα. Όπως αρέσει στον καθένας μας να νιώθει και να δείχνει.
   Ως επαγγελματίες δημιουργήσαμε πριν από χρόνια το Prive Beauty με αυτήν τη λογική. Να υμνήσουμε τη μοναδικότητα και να αναδείξουμε την κομψότητά σας.
   Αργότερα με την εξέλιξη του αντικειμένου μας, γίναμε και … & Spa.
   Θα μας βρείτε σε έναν χώρο οικείο, ζεστό, minimal, συμπαθητικό, χωρίς υπερβολές, που θα νιώσετε άνετα. Είμαστε έτοιμες να σας φιλοξενήσουμεκαι να σας προτείνουμε λύσεις απόλυτα δικές σας, απόλυτα εγγυημένες. Είμαστε έτοιμες να σχεδιάσουμε μαζί ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα που θα καλύψει κάθε πρόκληση του προσώπου και του σώματος. Αγαπήστε τον εαυτό σας και κάντε του αυτό το δώρο. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε πάνω σας και θα τα νιώσετε άμεσα!
   Θα βρεθείτε:
   Μέσα σε μια μεγάλη γκάμα αισθητικών περιποιήσεων, που φέρνει την υπογραφή και την προσωπική μας σφραγίδα.
   Μέσα σε μια ποιότητα υπηρεσιών που αποτελεί κατηγορία από μόνη της – δεν συγκρίνεται με άλλες – με έμφαση στη λεπτομέρεια.
   Με προϊόντα υψηλού επιπέδου και με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.
   Όλα αυτά συνθέτουν την αρτιότητα του χώρου μας!
   Η εξωτερική σας εμφάνιση και ομορφιά είναι πάντα προτεραιότητα της αποστολής μας. Και πιστέψτε μας, πετυχαίνουμε να την αναδείξουμε. Επιπλέον, με τον καιρό παρατηρούμε ότι αυτό τελικά επηρεάζει και την εσωτερική σας ομορφιά, αφού φεύγετε ανανεωμένες, φρέσκιες και πλήρεις όρεξης. Μην ξεχνάτε την Coco Channel που είπε «Κομψότητα είναι όταν το μέσα μας είναι το ίδιο όμορφο με το έξω μας.»
   Αν κάποιος μας ρωτούσε ποια είναι η αιτία της μακρόχρονης πορείας μας, θα απαντούσαμε:
   Το Prive Beauty & Spa στηρίζεται σε 2 πυλώνες
   Πρώτον: στις αξίες μας που είναι η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, η διακριτικότητα, η ποιότητα.
   Δεύτερον: στις πρακτικές μας που βασίζονται στην τεχνογνωσία, την εμπειρία, την παρακολούθηση των εξελίξεων, την προσαρμογή στους καιρούς, στα απαράμιλλα και υψηλών προδιαγραφών προϊόντα, της παγκόσμιας φήμης εταιρίας BABOR, με την οποία διατηρούμε εξαιρετική συνεργασία αρκετά χρόνια, αλλά και άλλων αυστηρά επιλεγμένων!
   Η εμπειρία μας, μας έδωσε το δικαίωμα να τολμάμε, να πρωτοπορούμε και να το λέμε δυνατά.
   Ανακαλύψτε το χώρο του Prive Beauty & Spa, γιατί η αισθητική εξελίσσεται και προοδεύει ώστε να αναδεικνύει τον πιο όμορφο εαυτό σας.
   Ελάτε να γνωριστούμε!

   Θεραπείες Προσώπου
   Θεραπείες Σώματος
   Θεραπείες Spa
   Αποτρίχωση
   Tattoo ημιμόνιμο μακιγιάζ
   Διαιτολογικό τμήμα