Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Sukha Yoga Kifisia

 

Sukha Yoga Kifisia Κάντε κράτηση online

  Sukha Yoga Kifisia Κάντε κράτηση online

   Sukha Yoga Kifisia

   Με βαθιά αφοσίωση στην πρακτική της γιόγκα αλλά και σε εναλλακτικές θεραπείες, που οδηγούν στην επίγνωση και την ανάπτυξη κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα δημιουργώντας τo Sukha Yoga Kifisia! Φιλοδοξία μας είναι τα μέλη μας και όσοι επισκέπτονται το χώρο να λαμβάνουν όλα όσα έχουν ανάγκη τη δεδομένη στιγμή! Σε καιρούς, που δοκιμάζουν την αισιοδοξία και το θάρρος μας, εμείς λέμε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να στραφούμε προς «τα μέσα», να αφουγκραστούμε τις πραγματικές μας ανάγκες, να δυναμώσουμε σε όλα τα επίπεδα και να ανοιχτούμε στις προκλήσεις και τις αλλαγές, όχι υπομένοντας αλλά χαράζοντας πορεία και απολαμβάνοντας!

   Μαζί θα δυναμώσουμε μυϊκά, θα ιδρώσουμε, θα ευθυγραμμιστούμε, θα εμπιστευτούμε και θα αγαπήσουμε το σώμα μας δουλεύοντας το! Θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη επίγνωση, αποδοχή, αυτοπεποίθηση και ελευθερία μέσα από όλες τις πρακτικές μας! Θα ξεμπλοκάρουμε ενεργειακά και θα αποτοξινώσουμε το σώμα μας από τις εντάσεις και το στρες κάνοντας μασάζ!

   Θα ανοιχτούμε στη θεραπευτική ενέργεια και θα νιώσουμε άρτιοι και δυνατοί μέσα από συνεδρίες ρεϊκι! Και όλα αυτά είναι μόνον η αρχή! Είμαστε εδώ, γιατί απλά πιστεύουμε στην εσωτερική δύναμη του ανθρώπου και στις τεράστιες δυνατότητες εξέλιξής του!

   Yoga Classes

   Holistic Care