Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕspa, yoga, ομορφιά, διατροφή, προορισμοί ευεξίας...

Η Εταιρεία – Spa About

Saltamanikas Publications

Ποιοι είμαστε

H Saltamanikas Publications με τεχνογνωσία, εξειδικευμένο προσωπικό και πείρα 18 χρόνων στον περιοδικό Τύπο έχει λανσάρει στην Ελληνική αγορά τις επιτυχημένες κλαδικές εκδόσεις POOL ABOUT & www.pool-about.gr διμηνιαίο και πλέον ηλεκτρονικό περιοδικό για την κατασκευαστική βιομηχανία πισίνας & σπα, τις ειδικές εκδόσεις POOLBOY- διμηνιαίο περιοδικό για τα αθλήματα του Υγρού στίβου-POCKET MARKET (επαγγελματικοί οδηγοί πόλης), Luxury Hellenic Properties και Marine Trader, καθώς επίσης την πολυτελή έκδοσηTINOSabout, τον πλήρη lifestyle ταξιδιωτικό οδηγό για την Τήνο.

Διοργανώνουμε κλαδικές εκθέσεις , εκθέσεις κοινού, συνέδρια και εκδηλώσεις ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες ειδικών αγορών, με ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που περιλαμβάνει από αθλητισμό ,πολιτισμό εως και τις πρόσφατες δύο επιτυχημένες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου πισίνας και σπα POOL ABOUT SALON TO 2011 KAI 2013.

Η εταιρεία έχει διοργανώσει επίσης, επιτυχημένα special events για αθλήματα υγρού στίβου με χορηγούς την MC DONALD HELLAS με το MC DONALDS SWIMMING TOUR και την WYETH HELLAS με το CENTRUM POWER DROPS σε σύνολο 250 ναυταθλητικών σωματείων με τη συμμετοχή άνω των 50.000 αθλητών, ενώ το περιοδικό POOL about έχει συσπειρώσει και δραστηριοποιήσει όλες τις εταιρείες του κλάδου με τη δημιουργία του Συλλόγου Ελληνικών Επιχειρήσεων Κατασκευής και Εμπορίας Πισίνας και Υδρομασάζ.

Το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουμε, διαπνέεται από το πάθος μας για την επικοινωνία και τη σχολαστική μας επιμονή στη λεπτομέρεια. Θεωρούμε πως πετυχαίνουμε τους στόχους μας σε μεγάλο βαθμό καθώς η εταιρεία μας συνεχίζει να παρουσιάζει μία αξιοζήλευτη ανάπτυξη επί σειρά ετών, χωρίς να αλλοιώνει τις αρχές επαγγελματισμού και εμπιστοσύνης που της επέτρεψαν την άνοδο αυτή.

Το όραμά μας

Η Saltamanikas Publications «αγκαλιάζει» την ιντερνετική εποχή και φιλοδοξεί να πρωτοπορήσει και στο χώρο του διαδικτύου! Οραμα της είναι να συνεχίσει να είναι η βασικότερη πηγή πληροφοριών υψηλής ποιότητας στον τομέα της, παρουσιάζοντας μέσα από των ηλεκτρονικών της μέσων επικοινωνίας όλα τα τελευταία νέα και έγκυρες πληροφορίες σε διάφορους κλάδους και τομείς. Με την ιστοσελίδα www.tinos-about.gr τον πλήρη lifestyle ταξιδιωτικό οδηγό για την Τήνο- στοχευμένο τουριστικό προορισμό. Με τη «ζωντανή» διαδικτυακή κοινότητα του www.pool-about.gr μέσα από την οποία καθένας μπορεί να ενημερωθεί για την κατασκευαστική βιομηχανία πισίνας.

spaabout-responsive

και τώρα το www.spa-about.gr

Το www.spa-about.gr, το μεγαλύτερο και εγκυρότερο μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας, προώθησης στη βιομηχανία της ευεξίας . Είναι η απόλυτη αυθεντία στο χώρο των σπα και της ευεξίας, μέσω του εμπορικού σήματος SpaΑΒOUT καθοδηγoύμε τη βιομηχανία, τους συναδέλφους, τους καταναλωτές και τους εργοδότες με τα πιο ολοκληρωμένα μέσα της αγοράς για προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που σχετίζονται με την ευεξία και το ευ ζην.

Δημιουργήθηκε για να καλύψει την ελλιπή πληροφόρηση του Ελληνικού και Ξενου τουριστικού κοινού για το spa , αποκτά νέα εμφάνιση και ακόμα πιο ισχυρή θέση στον κόσμο του διαδικτύου, με σχετική ειδησεογραφία στην ευεξία, νέα, άρθρα και συνεντεύξεις που το καθιστούν το απόλυτο manual για την αναζήτηση προϊόντων, χώρων και παροχών ευεξίας.

Ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για νέες τεχνολογίες στην ελληνική και διεθνή αγορά SPA, παρουσίαση των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της φιλοξενίας μίνι υπό-site καθώς επίσης πρόσβαση σε λίστες προϊόντων και δελτία Τύπου για εκδηλώσεις, events, εκθέσεις, εκπαιδεύσεις.

Εκατομμύρια άνθρωποι την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό βρίσκουν την έμπνευση να ζήσουν καλά μέσω της πλατφόρμας www.pool-about.gr η οποία εκτείνεται σε όλους τους τομείς της εταιρείας: από το εμπορικό σήμα Spa ΑΒΟUT – επίσης γνωστό για το δίκτυό του και τις ευρέως προωθητικές ενέργειες επικοινωνίας σε πάνω από 3.000 σημεία λιανικής πώλησης και παροχών – μέχρι το τμήμα Corporate, το οποίο προσφέρει μοναδικές ιδέες και κίνητρα που βοηθούν τις εταιρείες να εδραιώσουν μια κουλτούρα υγείας στον εργασιακό χώρο και στην καθημερινότητα του ατόμου.

Με την πλούσια ιστορία μας σε καινοτομίες και επενδύσεις, το Spa ΑΒOUT οδηγεί τη βιομηχανία του wellness προς τα εμπρός 365 μέρες το χρόνο. Στην επιτυχημένη αυτή δράση περιλαμβάνονται η τεχνογνωσία, το επιστημονικό επιτελείο της εταιρείας, η αυθεντία στην έρευνα της βιομηχανίας και την εκπαίδευση, η διεξαγωγή συνεχούς έρευνας στο επίπεδο της ελληνικής βιομηχανίας wellness και καταναλωτών συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας αναφοράς τάσεων, το λανσάρισμα της πλατφόρμας διαχείρισης υπηρεσιών Booker για την καλύτερη εξυπηρέτηση της Ελληνικής αγοράς σπα και ευεξίας.

Το να εμπνέεις την ευεξία 365 ημέρες το χρόνο!

Η φιλοσοφία του spa ABOUT.gr

Οι υπηρεσίες spa-τρόπος ζωής για τον Έλληνα και κίνητρο επισκεψιμότητας όλο το χρόνο για τον ιατρικό και όχι μόνο τουρισμό: αυτή είναι η αποστολή μας. Το spa ABOUT.GR είναι το καλύτερο και μοναδικό μέσο επικοινωνίας στην Ελλάδα για να ενημερωθεί κανείς το πως θα αισθάνεται υπέροχα και να ζει καλά όλο το χρόνο. Το ευ ζην είναι υπόθεση 365 ημερών – αυτή η ιδέα αντιπροσωπεύει την ολιστική φιλοσοφία της επικοινωνίας μας σχετικά με τη φροντίδα του σώματος, του νου και της ψυχής.

Είναι το μεγαλύτερο και εγκυρότερο μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας, προώθησης και δώρων στη βιομηχανία της ευεξίας . Είναι η απόλυτη αυθεντία στο χώρο των σπα και της ευεξίας, μέσω του εμπορικού σήματος Spa ΑΒOUT καθοδηγoύμε τη βιομηχανία, τους συναδέλφους, τους καταναλωτές και τους εργοδότες με τα πιο ολοκληρωμένα μέσα της αγοράς για προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που σχετίζονται με την ευεξία και το ευ ζην.

Εκατομμύρια άνθρωποι την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό βρίσκουν την έμπνευση να ζήσουν καλά μέσω της πλατφόρμας www.pool-about.gr η οποία εκτείνεται σε όλους τους τομείς της εταιρείας: από το εμπορικό σήμα Spa ΑΒΟUT – επίσης γνωστό για το δίκτυό του και τις ευρέως προωθητικές ενέργειες επικοινωνίας σε πάνω από 2.000 καταστήματα λιανικής πώλησης – μέχρι το τμήμα Corporate, το οποίο προσφέρει μοναδικές ιδέες και κίνητρα που βοηθούν τις εταιρείες να εδραιώσουν μια κουλτούρα υγείας στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο.

Με την πλούσια ιστορία μας σε καινοτομίες και επενδύσεις, το Spa ΑΒOUT οδηγεί τη βιομηχανία του wellness προς τα εμπρός 365 μέρες το χρόνο. Στην επιτυχημένη αυτή δράση περιλαμβάνονται η τεχνογνωσία ,το επιστημονικό επιτελείο της εταιρείας αυθεντία στην έρευνα της βιομηχανίας και την εκπαίδευση, η διεξαγωγή συνεχούς έρευνας στο επίπεδο της ελληνικής βιομηχανίας wellness και καταναλωτών συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας αναφοράς τάσεων, το λανσάρισμα της πλατφόρμας διαχείρισης υπηρεσιών Booker για την καλύτερη εξυπηρέτηση της Ελληνικής αγοράς σπα και ευεξίας.

Marketing opportunities / Iσχυρή προβολή-προώθηση

Το spa ABOUT προσφέρει πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις προώθησης των προϊόντων και των παροχών σας με στόχο ισχυρές πωλήσεις για την Ελληνική και την διεθνή αγορά. Στόχος είναι η δημιουργία εύκολων, κατάλληλων και πρακτικών εργαλείων επικοινωνίας φιλικές προς τον κάθε χρήστη-επισκέπτη.

Έχουμε ήδη δώσει λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα πελατών και σε πολλούς κλάδους. Οι πελάτες, μας έχουν επιλέξει λόγω της ικανότητάς μας για να κατανοήσουμε της επιχειρηματικές σας προκλήσεις, να επιλέξουμε τα κατάλληλα εργαλεία και τεχνολογία, και να χτίσουμε ισχυρές λύσεις που να προσδίδουν αξία.

Προωθήστε την επιχείρηση σας εύκολα, άμεσα και οικονομικά μέσω των απολύτως δυνητικών πελατών σας…

Μέσω των χιλιάδων επισκεπτών μας..!

Δυναμώστε μαζί μας…!

Ήρθαμε για να μείνουμε και να βάλουμε ιδέες..!