Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

PS Hair

 

PS Hair Κάντε κράτηση online

  PS Hair Κάντε κράτηση online

   PS Hair

   Το επιστημονικό κέντρο PS HAIR αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση στον τομέα της αποκατάστασης και βελτίωσης της υγείας του τριχωτού της κεφαλής και της τριχοφυίας ευρύτερα .

   Η τριχόπτωση, η αραίωση μαλλιών, η αποκατάσταση χαμένων μαλλιών αντιμετωπίζονται πλήρως και αποτελεσματικά με ειδικές και εξατομικευμένες θεραπείες για την αραίωση ,την τριχόπτωση ,την ενδυνάμωση των μαλλιών και την μεταμόσχευση μαλλιών στις περιπτώσεις που απαιτείται.

   Το επιστημονικό κέντρο PS HAIR  απαρτίζεται από ομάδα Ιατρών ειδικοτήτων Πλαστικής Χειρουργικής , Δερματολογίας και Γεν.Ιατρικής με σκοπό να καλύψει πλήρως τις σύγχρονες αισθητικές και ιατρικές ανάγκες ατόμων κάθε φύλου ,με την άμεση αποκατάσταση ή βελτίωση προβλημάτων που σχετίζονται με το τριχωτό της κεφαλής και την τρυχοφυία των λοιπών μερών του σώματος .

   Τα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά και το επιστημονικό προσωπικό του  PS HAIR  προσφέρουν όλες τις μεθόδους πρόληψης και αποκατάστασης , με υπηρεσίες και διαδικασίες άκρως αποτελεσματικές, γρήγορες και σε απόλυτα προσιτές τιμές.

   Το εξειδικευμένο προσωπικό και  οι ιατροί  του psMedical είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές ώστε δημιουργηθεί το προσωπικό σας πρόγραμμα,  απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις και τις επιδιώξεις σας.

   Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

   Ο όρος FUE( Follicular Unit Extraction) αναφέρεται κυρίως στον τρόπο εξαγωγής των τριχοθυλακίων από την δότρια περιοχή, με άμεση εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλάκων (γνωστή ώς ‘τρίχα – τρίχα’).

   Μεταμόσχευση Μαλλιών FUT

   Είναι η μέθοδος κάτα την οποία γίνεται λήψη των τριχοθυλακίων με strip και στη συνέχεια με την βοήθεια ειδικού δερματοσκόπιου γίνεται διάτμιση – διαχωρισμός των τριχών , ώστε να εξαχθούν ή να παρασκευασθούν αρκετά μονότριχα τριχοθυλάκια καθώς και δίτριχα και τρίτριχα .

   Μεταμόσχευση Μαλλιών Unshaven FUE

   Η τεχνική μεταμόσχευσης με μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων απαιτεί συνήθως το ξύρισμα μικρής ζώνης της δότριας χώρας, με μήκος τριχών στα 2-3 mm για την πιο εύκολη εξαγωγή και λήψη των μοσχευμάτων. Πολλές φορές όμως, το ξύρισμα της δότριας χώρας αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην πραγματοποίηση μιας συνεδρίας μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUE, ειδικά σε ανθρώπους οι οποίοι για λόγους επαγγελματικούς, κοινωνικούς ή προσωπικούς δεν μπορούν να κουρευτούν κοντά ή να γίνει αντιληπτό ότι υπεβλήθησαν σε μεταμόσχευση μαλλιών. Κατά την διενέργεια της ακούρευτης συνεδρίας ο ιατρός λαμβάνει τα μοσχεύματα ένα προς ένα ανάμεσα από τα φυσιολογικά μακριά μαλλιά της δότριας χώρας και τα τοποθετεί με τον ίδιο τρόπο στην πάσχουσα περιοχή.

   Εμφύτευση Μαλλιών σε άλλα σημεία

   Η μεταμόσχευση – εμφύτευση τριχών εφαρμόζεται εκτός απο τα μαλλιά και σε πολλά ακόμη σημεία και περιπτώσεις όπως : οι μετεγχειρητικές ουλές ή τραυματισμοί , εγκαύματα ή απλά έλλειψη τριχών σε κάποια σημεία (πχ παρειές ,φρύδια , φαβορίτες κτλ) μπορούν πλέον να μπουν απλά , γρήγορα , ανώδυνα και με άριστο αποτέλεσμα τριχοθυλάκια ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η πάσχουσα περιοχή.