Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Bergmann Kord

 

Bergmann Kord Κάντε κράτηση online

  Bergmann Kord Κάντε κράτηση online

   Bergmann Kord

   Η Bergmann Kord, αποτελεί την πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1979.
   Σήμερα, συμπληρώνοντας 38 χρόνια λειτουργίας, ξεπερνά τα σύνορα του εγχώριου «επιστημονικού κόσμου».
   Συνιστά ένα από τα κορυφαία Κέντρα για Μεταμοσχευση Μαλλιων, παγκοσμίως.

   Ως πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός, ακολουθεί Γερμανικά πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης, με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών.
   Έτσι, κατά την πολυετή πορεία της, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

   Επενδύει με σταθερά βήματα, στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία.
   Παρέχει προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εφαρμογής των πιο Σύγχρονων και Διεθνώς αναγνωρισμένων τεχνικών.

   Έτσι, συγκεντρώνει αναμφισβήτητα τις περισσότερες Επιτυχημένες Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών στην Ελλάδα.

    

   Μεταμόσχευση Μαλλιών

   Στη Βergmann Κord, η Εμφύτευση Μαλλιών δεν αντιμετωπίζεται ως απλό ζήτημα αισθητικής, αλλά ως ιατρική πράξη ευθύνης.

   Η Κλινική έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη και την τελειοποίηση της μεθόδου.
   Η συνεχής δραστηριοποίηση του εξειδικευμένου Ιατρικού Επιτελείου της στα προγράμματα κλινικής έρευνας, απέδωσε νέες πρωτοποριακές τεχνικές και μεθόδους.

   Από την πρώτη μικρο-μεταμόσχευση στη χώρα, που πραγματοποιήθηκε από τους γιατρούς των Κλινικών, έως και σήμερα,  συγκεντρώνει στο ενεργητικό της περισσότερες από 67.000 επιτυχημένες Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών.
   Και το πιο σημαντικό,  με φυσικά αποτελέσματα, υψηλής αισθητικής αξίας.

   Έτσι τα Επιστημονικά κέντρα της Bergmann Kord, τα τελευταία 40, περίπου, χρόνια, προσφέρουν τις πιο κατάλληλες, εξατομικευμένες λύσεις σε όλους.
   Ειδικά, δε, σε εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να αντιμετωπίσουν οριστικά και με ασφάλεια το πρόβλημα της Τριχόπτωσης.

    

   Οι Θεραπείες Τριχόπτωσης, καθώς και η σωστή φροντίδα και ενδυνάμωση των μαλλιών είναι σημαντικό αιτούμενο για Άνδρες και Γυναίκες, λόγω της αυξητικής τάσης του φαινομένου της αραίωσης των μαλλιών.

   Περίπου ένας στους δύο άνδρες και εξίσου μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού θα αντιληφθούν αξιόλογες ενδείξεις Τριχόπτωσης, κάποια στιγμή της ζωής τους.
   Με τις πιθανότητες εκδήλωσης να κυμαίνονται αναλογικά με το στάδιο ζωής και να κλιμακώνονται μετά την ηλικία των 50 ετών.

   Εντούτοις, από την ηλικία των 20, είναι πιθανό μια γυναίκα να παρατηρήσει λέπτυνση και αραίωση των μαλλιών της.
   Ενώ σε άνδρες νεαρής ηλικίας εμφανίζεται με συχνότητα, μεταξύ 18-25 ετών.
   Έτσι μια ενδεχόμενη αποδυνάμωση και ελάττωση της πυκνότητας των μαλλιών προβληματίζει έντονα και τα δύο φύλα σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα και μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ψυχολογικές διακυμάνσεις.

   Θεραπείες Μαλλιών της Bergmann Kord

   Η Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord εφαρμόζει τις επιστημονικές Θεραπείες Τριχόπτωσης, διασφαλίζοντας την πρόληψη, τη διατήρηση ή την επανάκτηση της καλής υγείας και ομορφιάς των μαλλιών.

   Αφού προηγηθεί η Διάγνωση και συλλεχθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, εξετάζονται οι θεραπευτικές επιλογές σε συνάρτηση με το είδος, τον βαθμό και την έκταση της Τριχόπτωσης και διαμορφώνεται ένα πρόγραμμα θεραπείας, απολύτως προσαρμοσμένο στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

   Θεραπείες Μαλλιών

   Πρόκειται για τις θεραπείες κατά της Τριχόπτωσης, που έχουν κυρίως προληπτικό χαρακτήρα. Προσφέρουν στα μαλλιά θρέψη και ενδυνάμωση, για να αποφευχθεί ή να καθυστερήσει η εκδήλωση της τριχόπτωσης και να περιοριστεί το φάσμα δράσης της, ώστε να μην προκληθεί αραίωση.

   Οι θεραπείες περιλαμβάνουν τη Μεσοθεραπεία Μαλλιών και την αγωγή Volumed®, της οποίας τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται σε συνδυασμό με την εφαρμογή Soft Laser. Συγχρόνως, ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η θεραπεία PRP, η μέθοδος αυτόλογης ανάπλασης και αναγέννησης των ιστών, μέσω πλάσματος εμπλουτισμένου με αιμοπετάλια, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί και μετά τη Μεταμοσχευση Μαλλιων, για ενδυνάμωση της υπάρχουσας τριχοφυΐας και επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης των νέων μαλλιών.

    

   Τα Επιστημονικά Κέντρα μας

   Με παρουσία στις κομβικότερες πόλεις της Ελλάδας, η Bergmann Kord προσφέρει Γνώση, Εμπειρία και Εξειδίκευση, σε όσους επιζητούν μόνιμες και ασφαλείς λύσεις, με αισθητικά άρτια  αποτελέσματα.

   Σε 4.028 μστις ιδιόκτητες κλινικές, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο, οι εξειδικευμένες Επιστημονικές Ομάδες των Κλινικών Μαλλιών παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

   Τοποθεσία

   Το κεντρικό κτίριο στεγάζεται στην πρωτεύουσα της χώρας, σε μια τοποθεσία με άμεση και ασφαλή πρόσβαση.

   Μόνο 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, το Επιστημονικό Κέντρο Χαλανδρίου στη Λεωφόρο Κηφισίας 348,  βρίσκεται ανάμεσα στα σπουδαιότερα Ιατρικά, Εμπορικά Και Αθλητικά Κέντρα της χώρας.

   Απέναντι από το Νοσοκομείο «Υγεία», «Ιατρικό Κέντρο», «Ιασώ», «Μητέρα», «Γαία», μερικές από τις μεγαλύτερες Νοσηλευτικές Μονάδες του Λεκανοπεδίου, κοντά σε τρία από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας και πολύ κοντά στο Ολυμπιακό Συγκρότημα, τον κύριο χώρο τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 της Αθήνας, η περιοχή χαρακτηρίζεται ως σημείο αναφοράς και παροχής πολυδιάστατων Κοινωνικών Υπηρεσιών.

   Η Κλινική μας είναι εύκολα προσβάσιμη με τη δημόσια συγκοινωνία, ενώ για όσους μετακινούνται με I.X. δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός για το parking, αφού παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.