Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Cosmetic Derma Medicine

Cosmetic Derma Medicine

Η Cosmetic Derma Medicine είναι πρότυπη κλινική αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής στην καρδιά της Αθήνας.
H Cosmetic Derma Medicine είναι η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής στην καρδιά της Αθήνας.
Πρόκειται για μια πρότυπη κλινική που ασχολείται με όλες τις εφαρμογές της Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής και δημιουργήθηκε από εξειδικευμένους ιατρούς με πολυετή εμπειρία στον χώρο.
Στην Cosmetic Derma Medicine φροντίζουμε το δέρμα σας να είναι πάντα υγιές και λαμπερό!
Η Cosmetic Derma Medicine δημιουργήθηκε από την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, επιστημονικό συνεργάτη Νοσ. «Α. Συγγρός» & επιστημονική Διευθύντρια του τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και laser του κέντρου και τον Δρ Αναστάσιο Βεκρή, Πλαστικό Χειρουργό, μέλος της ISHRS, επιστημονικό διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής & Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Πρόκειται για ιατρούς με μετεκπαιδεύσεις σε γνωστά κέντρα του εξωτερικού και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής.
Στην Cosmetic Derma Medicine μπορεί κανείς να ενημερωθεί και να εφαρμόσει όλες τις σύγχρονες θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η κοσμητική δερματολογία και πλαστική χειρουργική. Με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τα τελευταίας γενιάς laser που διαθέτει δίνει λύσεις σε όλο το φάσμα των αισθητικών προβλημάτων σε πρόσωπο, τριχωτό κεφαλής και σώμα, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπορούν να γίνουν χειρουργικές επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών, αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής.
Πρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής που αποτελεί την μεγαλύτερη σήμερα κλινική αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Βασ. Σοφίας & Βεντήρη 5, στην πιο αριστοκρατική περιοχή του κέντρου, στο Χίλτον. Στον μοναδικό χώρο των 1200τμ, η αισθητική ιατρική εκφράζεται σε όλους τους τομείς της, καθώς την Δερματολογία και Πλαστική Χειρουργική πλαισιώνουν τμήματα διατροφολογίας – διαιτολογίας, αισθητικής οφθαλμολογίας και αισθητικής οδοντιατρικής.

Γιατί να μας επιλέξετε;
Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές
Η επιστημονική ομάδα αποτελείται από καταρτισμένους ιατρούς, διατροφολόγους & νοσηλευτές
Επενδύουμε σε ιατρικό εξοπλισμό νέας γενιάς
Χρησιμοποιούμε απολύτως ασφαλή και διεθνώς πιστοποιημένα υλικά
Εξασφαλίζουμε την ιδιωτικότητα σας στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θεραπειών

Θεραπείες προσώπου
Θεραπείες σώματος
Πλαστική Χειρουργική
Συχνά προβλήματα
Δερματολογία
Αφροδισιολογία
Αλλα τμήματα