Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Pure Juice Bar

 

Pure Juice Bar Κάντε κράτηση online

  Pure Juice Bar Κάντε κράτηση online

   Pure Juice Bar

   Στο Pure Juice Bar μπορεί να βρει κανείς υπέροχους, χορταστικούς συνδυασμούς χυμών με υπερτροφές οι οποίες δεν επηρεάζουν την γεύση παρά μόνο τις ευεργετικές ιδιότητές τους έχει να λάβει κάποιος μέσω των χυμών. Την επιλογή να φτιάξει ο επισκέπτης οποιαδήποτε συνδυασμό θέλει με τα διαθέσιμα φρούτα και λαχανικά μας. Υγιεινά και φρέσκα wrap από πολύσπορες πίτες με λιναρόσπορο, chiapuddings, acaibowls, ωμοφαγικά energybars,kalechips, φρουτοσαλάτες, καταπληκτικό homemadeicetea χωρίς γλυκαντικές ουσίες και φυσικά μοναδικό, βιολογικό 100% Arabica καφέ.
   Ο Θάνος και ο Δημήτρης ζούσαν για χρόνια στο εξωτερικό, αλλά ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους και ιδιαίτερο που δεν υπήρχε στην χώρα μας. Ο Θάνος και ο Δημήτρης, συμμαθητές και φίλοι, θέλουν να αξιοποιήσουν τα ελληνικά προϊόντα και κερνούν καθημερινά στο «Pure Juice Bar», στο κέντρο της Αθήνας, ωμοφαγικά σνακ, smoothies και χυμούς με φρέσκα φρούτα και υπερτροφές.
   Οι συνέταιροι σε αυτή την προσπάθεια γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων στο σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών, με ενεργό συμμετοχή στα κοινά του σχολείου αλλά και στις αθλητικές δραστηριότητες μέχρι την αποφοίτηση τους το 2002.
   Πρωταρχικός μας στόχος είναι η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών του κοινού που έρχεται σε επαφή μαζί μας, προσφέροντάς τροφές με υψηλή θρεπτική αξία και ποικιλία γεύσεων. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι μέσω της κατανάλωσης των φρούτων και λαχανικών σε ωμή μορφή, ώστε να μην χάσουν μέρος των βιταμινών τους. Οι Άγγλοι, για παράδειγμα, τα τελευταία χρόνια μιλάνε όλο και περισσότερο για τα πλεονεκτήματα που δίνει στον οργανισμό το «7-a-day», κατανάλωση δηλαδή 7 φρούτων ή λαχανικών δηλαδή μέσα στην μέρα. Κάτι αντίστοιχο λοιπόν αποφασίσαμε να φέρουμε και εμείς στην Αθήνα, ανοίγοντας το πρώτο μας juicebar στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι, ελπίζοντας ότι θα συνεισφέρουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην ισορρόπηση των διατροφικών συνηθειών των κατοίκων, των εργαζομένων, των φοιτητών και τουριστών στην περιοχή της Αθήνας.

    

   Διατροφικές Συμβουλές
   SuperFoods

   Δείτε αναλυτικό το Μενού ΕΔΩ