Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Boxeat more than diet

 

Boxeat more than diet Κάντε κράτηση online

+30 213 0060 900
http://www.boxeat.gr/

  Boxeat more than diet Κάντε κράτηση online

  +30 213 0060 900
  http://www.boxeat.gr/

   Boxeat more than diet

   Η Boxeat είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία στην Ελλάδα που ακολουθεί την παγκόσμια τάση του wellness κι έχει μια και μόνο αποστολή να βελτιώνει την ποιότητα της ζωή σου.
   Το κλειδί της Boxeat είναι οι σωστές ποσότητες και η σωστή κατανομή σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λιπαρά. Τα προγράμματά μας βασίζονται στην τέλεια ισορροπημένη διατροφή και όχι στον αποκλεισμό τροφών. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διατροφικές σου ανάγκες, σε προσκαλούμε να θέσουμε μαζί τους στόχους σου και να τους κατακτήσουμε.
   Η καρδιά της Boxeat βρίσκεται στην κουζίνα μας. Είναι το κομβικό σημείο, όπου οι επιστημονικές γνώσεις των διαιτολόγων συναντούν την εμπειρία και την φαντασία των σεφ μας.

   Παρέχει 5 γεύματα ημερησίως τα οποία παραδίδονται στην πόρτα σου κάθε πρωί και τα οποία ετοιμάζονται λίγες ώρες πριν. Ταυτόχρονα σου προσφέρει ένα μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής αποτελούμενο από 3 είδη άσκησης που για πρώτη φορά συνδυάζονται και δημιουργούν ένα πρωτοποριακό και εξειδικευμένο σύστημα εκγύμνασης. Γνωρίζουμε πως ο μοναδικός τρόπος για να μείνεις πιστός σε μια σωστή διατροφή είναι το φαγητό να είναι σταθερά απολαυστικό και να σου αφήνει την αίσθηση της πληρότητας.
   Επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και δες το σώμα σου να μεταμορφώνεται. Με σωστή ολοκληρωμένη πρόταση διατροφής και άσκησης από την ομάδα του Boxeat.

   Βρε το δικό σου Boxeat ανάλογα με τις ανάγκες σου.

   be slim

   be balanced

   be sporty