Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

NovaMed

 

NovaMed Κάντε κράτηση online

  NovaMed Κάντε κράτηση online

   NovaMed

   Η NovaMed είναι μία πρότυπη μονάδα κλινικών κοσμητικής ιατρικής. Δημιουργήθηκε στην Καβάλα, από τον δερματολόγο Σπύρο Σουλτάνο το 1998. Συνδυάζοντας την ιατρική γνώση με τεχνολογία αιχμής, η NovaMed στοχεύει στην επίτευξη των πιο εντυπωσιακών αισθητικών αποτελεσμάτων.
   Οι υπηρεσίες της NovaMed προσφέρονται στη Βόρεια Ελλάδα, στην αγορά της Καβάλας και της Ξάνθης, σε συνεργασία με ειδικούς δερματολόγους και εξειδικευμένο προσωπικό.

   Η NovaMed είναι πρωτοπόρος στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας (Laser, ραδιοσυχνότητες, υπέρηχοι) στον χώρο της αισθητικής δερματολογίας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπήρξε μία από τις πρώτες κλινικές που παρείχε ιατρική LASER αποτρίχωση (LASER Alexandrite 755nm) το 1998, τη χρονιά που η τεχνολογία εγκρίθηκε από τον FDA Αμερικής, ενώ είχε εμπειρία στη χρήση άλλων τεχνολογιών LASER (τραυματικό CO2, Iridex κτλ) από πολύ παλιότερα.

   Η επιστημονική μας ομάδα ασχολείται ιδιαίτερα με την αισθητική δερματολογία και την Δερματοχειρουργική εκτελώντας μια μεγάλη γκάμα δερματοαισθητικών επεμβάσεων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη χρήση των ιατρικών Laser και έχει στο ενεργητικό της ένα μεγάλο αριθμό επεμβάσεων τα τελευταία 20 χρόνια.

   Υπηρεσίες

   Πλαστική Χειρουργική
   Σώμα
   Πρόσωπο
   Μαλλιά
   Δέρμα
   Νέες Υπηρεσίες
   Ξάνθη
   Μιχαήλ Βόγδου 14-16
   Τηλ. & Fax: 25410-25333
   e-mail: xanthi@novamed.gr
   Καβάλα:
   Ελευθερίου Βενιζέλου 39
   Τηλ. & Fax: 2510-831440
   e-mail: kavala@novamed.gr