Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Η επιστήμη των φρυδιών

Η επιστήμη των φρυδιών

Η επιστήμη των φρυδιών

Η επιστήμη των φρυδιών

Γνωρίζατε ότι τα φρύδια μπορούν να εκφράσουν κάτι περισσότερο από λόγια;  Τώρα τα φρύδια μας μιλούν από μόνα τους.
Τα φρύδια είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του προσώπου για την έκφραση των συναισθημάτων μας. Σας αποκαλύπτουμε τη σχέση ανάμεσα στα φρύδια και επικοινωνίας του προσώπου.

Τα φρύδια φαίνεται να παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκφραση των συναισθημάτων. Η Benefit δημιούργησε τον Μεταφραστή Φρυδιών. Πρόκειται για ένα microsite που αναλύει την αναγνώριση του προσώπου για να προσδιορίσει τί εκφράζουν τα φρύδια σας και στη συνέχεια δείχνει τι λένε τα φρύδια σας πραγματικά.

Η επιστήμη των φρυδιών

Μία φωτογραφία σου είναι αρκετή για να σου πουν οι ειδικοί όλα όσα θέλεις να μάθουν για τα φρύδια σου, με βάση το σχήμα του προσώπου, τις εκφράσεις σου, το πρόσωπό σου.

Ο Μεταφραστής Φρυδιών Benefit, χρησιμοποιεί τεχνικές ανάλυσης για αναγνώριση προσώπου και μηχανική μάθηση, προκειμένου να αναγνωρίζει τι εκφράζουν τα φρύδια σας, ενώ προσθέτει λίγη από τη μαγεία της Benefit για να τα μεταφράσει σε Benebabe.

Χρησιμοποιεί την επιστήμη αλλά και τη μαγεία της Benefit για να σας δείξει τι λένε τα φρύδια σας. Είτε είναι ίσια ή τοξωτά, κάθε σχήμα και θέση των φρυδιών μπορεί να εκφράζει διαφορετικά συναισθήματα.

Benefit cosmetics
beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο