­
Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Sugaring

Sugaring

Sugaring είναι η καινούρια τάση για αποτρίχωση. Μοιάζει με την γνωστή μας αποτρίχωση με κερί, αλλά είναι λιγότερη επώδυνη, πιο “υγιεινή” και γλυκιά. Η αποτρίχωση με ζάχαρη ή περσική αποτρίχωση είναι μια μέθοδος αφαίρεσης τρίχας που είναι σε χρήση από το 1.900 π.Χ., είναι γνωστή ως Sukkar ή Halawa στη Μέση Ανατολή. Μια γέλη που δημιουργείται από ζάχαρη, λεμόνι και ζεστό νερό.
Στην ουσία είναι αντικατάσταση του κεριού από απλά σπιτικά υλικά. Μπορείτε να το φτιάξετε και μόνη σας με 4 υλικά:
2 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμόνι
1/2 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι αλάτι
Βάζουμε όλα τα υλικά και τα βράζουμε σε ένα σκεύος. Σε χαμηλή φωτιά, είναι σημαντικό το μείγμα να βράσει αλλά όσο πιο αργά γίνεται. Ανακατεύουμε καλά ενώ βράζει. Παίρνουμε ένα άσπρο πιάτο ή μπολ και ρίχνουμε μία σταγόνα από το μείγμα που φτιάχνουμε, στο λευκό μπορούμε να δούμε ότι το χρώμα του έχει κιτρινίσει και έχει δημιουργηθεί μια παχιά πάστα. Μόλις το δούμε αυτό σβήνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει μέχρι να μπορούμε να το ακουμπήσουμε το σκεύος.
Στο τέλος το βάζουμε σε βάζο και το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Το μείγμα μας είναι έτοιμο.  Ξαναζεσταίνεται πολύ εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων. Πρέπει να το αφήσετε να κρυώσει καλά πριν το χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε δυσάρεστα εγκαύματα.

beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο