Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Η πιεσοθεραπεία στη Face Yoga

Η πιεσοθεραπεία στη Face Yoga

Η Πιεσοθεραπεία που έχει τις ρίζες της στον Βελονισμό, αφού πατάει στα ίδια σημεία και μεσημβρινούς (τα νοητά μονοπάτια που κυλάει η ζωτική μας ενέργεια) είναι μια μορφή θεραπείας που αποτελεί κομμάτι της Face Yoga. Ασκώντας, λοιπόν, ελαφριά πίεση σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο μας, όχι μόνο ενεργοποιούμε τη μικροκυκλοφορία και χαλαρώνουμε τους μύες, αλλά και αντιμετωπίζουμε μικροπροβλήματα, όπως τα κουρασμένα μάτια, η βουλωμένη μύτη, ένας πονοκέφαλος και τα σφιγμένα από το στρες χαρακτηριστικά. Αποτέλεσμα ένα πρόσωπο που εκπέμπει γαλήνη και ομορφιά.
Από τα πιο δημοφιλή σημεία στην Πιεσοθεραπεία της Face Yoga είναι το Σημείο της Ομορφιάς (Facial Beauty point) που βρίσκεται στην ευθεία της κόρης του κάθε ματιού και κάτω από το ζυγωματικό.

111
Πως το ενεργοποιώ;
Τοποθετώ τον δείκτη ή τον μέσο από τα δάχτυλά μου σε αυτό το σημείο και ασκώ σταδιακή πίεση για ένα λεπτό περίπου. Εναλλακτικά κάνω κυκλικό μασάζ για 30-60 δεύτερα. Επαναλαμβάνω καθημερινά, ακόμα και πολλές φορές μέσα στη μέρα. Η ενεργοποίηση αυτού του σημείου στο πρόσωπό μου βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, την υφή και τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.
Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Αλεξάνδρα Βεκιάρη
Face Yoga Alexandra Vekiari

No Comments