Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Νέα θεραπεία για το μέλασμα με 75% βελτίωση

Νέα θεραπεία για το μέλασμα με 75% βελτίωση

Η θεραπεία του μελάσματος και μετα-φλεγμονώδη υπέρχρωση είναι ένα καυτό θέμα για την ιατρική αισθητική και μερικές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστεί.
Οι περισσότερες δερματικές διαταραχές είναι αρκετά αγχωτικές, αλλά οι δερματικές διαταραχές του προσώπου προκαλούν σημαντική αμηχανία και συχνά οδηγεί σε κατάθλιψη.
Μέλασμα και υπέρχρωση διεγείρονται από την έκθεση στον ήλιο και από ορμονικούς παράγοντες. Τα αποτελέσματα είναι ανώμαλη χρωστική ουσία, σκούρο χρώμα, όταν γίνεται υπέρβαση της μελανίνης η οποία υπάρχει και διαμορφώνεται στο δέρμα. Το μέλασμα επηρεάζει το 25% των γυναικών και το 5% των ανδρών. Είναι ιατρικώς αναγνωρισμένο ότι η βιταμίνη C, με τη μορφή του ασκορβικού οξέος, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μόλις διεισδύσει, λειτουργεί κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για την ενίσχυση της επιδερμίδας καθώς και την προώθηση του κολλαγόνου και την υγρασία. Αυτό αφήνει το δέρμα λαμπερό και λείο ενώ παράλληλα θα μειώσει και τα σημάδια της υπέρχρωση και του μελάσματος.
Αλλά η βιταμίνη C μόνη της δεν μπορεί να διεισδύσει στην κεράτινη στιβάδα (το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας). Στην πραγματικότητα, μόνο το 5% των κρεμών ή των λοσιόν που εφαρμόζονται στο δέρμα διεισδύουν στην κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, η οποία είναι ένα λιπίδιο πλούσιο, ιδιαίτερα ανθεκτικό.
Η επιστήμη εισάγει την Ιοντοφόρεση (Iontophoresis) , μεταφορά ιόντων διαφόρων φαρμακευτικών ουσιών, διαμέσου του δέρματος και με τη βοήθεια συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος στους ιστούς. Οι κλινικές μελέτες που έχουν γίνει αποδεικνύουν την επιτυχή βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη θεραπεία του μελάσματος και μετα-φλεγμονώδη υπέρχρωση. Χαλάρωση του δέρματος και άλλα συμπτώματά του, όπως ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.
Δημιουργήθηκε από μια ομάδα επιστημόνων ένα ιδιαίτερο έξυπνο σύστημα. Το σύστημα DEP Patch ™.

Το σύστημα DEP Patch ™ φέρνει τώρα αυτή τη νέα επαναστατική τεχνολογία στην ιατρική αισθητική. To micro ρεύμα χρησιμοποιείται ως μη επεμβατική μέθοδος μεταφοράς περισσότερο από 20% τον ορό μας βιταμίνη C στο δέρμα χρησιμοποιώντας χαμηλό ηλεκτρικό ρεύμα με λίγο ή καθόλου αίσθηση. Τα αποτελέσματα δείχνουν 300% μεγαλύτερη διείσδυση στην επιδερμίδα από την τοπική εφαρμογή, επιτρέποντας τα μέγιστα οφέλη με ορατά αποτελέσματα.
Κλινικές μελέτες αποκάλυψαν ότι οι ασθενείς που χρησιμοποίησαν την dĒp Patch™ με βιταμίνη C παρουσίασαν βελτίωση κατά 75%. Οι ασθενείς πρέπει να αποφύγουν αυστηρά την έκθεσή τους στον ήλιο για τη διατήρηση και βελτίωση του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι πιο ανάλαφρο, πιο φωτεινή, πιο σφριγηλό, λαμπερό δέρμα.
Το σύστημα DEP Patch ™ είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση, και υπάρχει ένα patch για τη στόχευση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, καθώς και μια πλήρη μάσκα προσώπου. Δύο θεραπείες την εβδομάδα είναι αρκετές για ένα φωτεινό αποτέλεσμα.

Full Face Tutorial
Η θεραπεία γίνεται μόνο σε ινστιτούτο ιατρικής αισθητικής, και τα προϊόντα DEP Patch ™ είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για τους επαγγελματίες.

Καρατζά Ελένη
beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο