Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Δερμοαπόξεση με κρυστάλλους

Δερμοαπόξεση με κρυστάλλους

Microdermabrasion δηλαδή δερμοαπόξεση με κρυστάλλους, είναι μία μη-χημική θεραπεία προσώπου που χρησιμοποιεί έναν ψεκασμό μικροκρυστάλλων για να αφαιρέσει το πιο ακραίο στρώμα των ξηρών, νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα την παραγωγή ενός νέου στρώματος κυττάρων με πιο υψηλά επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης, η οποία βελτιώνει περαιτέρω την εμφάνιση του δέρματός σας. Είναι μία μορφή μηχανικού πίλιγκ πολύ ισχυρού και λιγότερο ερεθιστικού, καθώς η ένταση εκτόξευσης και αναρρόφησης ελέγχεται από το δερματολόγο.
Η συσκευή εκτοξεύει τους μικροσκοπικούς κρυστάλλους στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ταυτόχρονα τους αναρροφά, προκαλώντας υπεραιμία του δέρματος ανάπλαση και οξυγόνωση. Οι κρύσταλλοι Οξειδίου του Αλουμινίου που δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις παρασύρουν και απομακρύνουν τα κερατινοποιημένα κύτταρα, τους ρύπους, το σμήγμα και καθαρίζουν τους πόρους του δέρματος.
Μετά την θεραπεία το δέρμα εμφανίζει ήπιο ερεθισμό αλλά υποχωρεί σύντομα. Είναι απαραίτητη η ενυδάτωση της επιδερμίδας και η χρήση αντιηλιακής. Η διαφορά στην υφή του δέρματος είναι άμεση και αισθητή.
beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο