Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ειδική εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας στη θεραπεία προσώπου

Ειδική εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας στη θεραπεία προσώπου

Η νέα πρωτοποριακή φυσική μέθοδος μη επεμβατικής θεραπείας που δρα πολύ βαθύτερα από την επιφανειακή βελτίωση των χαρακτηριστικών.
Συνδυάζει την πιο εξελιγμένη μορφή ηλεκτροθεραπείας με τεχνικές λεμφικής παροχέτευσης και διέγερσης ειδικών σημείων στο πρόσωπο. Ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία προσώπου με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Το πρόσωπο δείχνει νεότερο χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις ή ενέσεις τοξικών ουσιών.
Οι λεπτές γραμμές μειώνονται και η ένταση των ρυτίδων σβήνει. Οι χαλαρές βλεφαρίδες και η πλαδαρότητα μειώνονται, το πρόσωπο γίνεται πιο σφριγηλό.
Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, η θεραπεία εφαρμόζεται σε ολόκληρο το πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού, και όχι σε συγκεκριμένες ζώνες του προσώπου.
Τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα και αυξάνεται η οξυγόνωση των ιστών. Βελτιώνεται η θρέψη των κυττάρων, αυξάνεται η έκκριση κολλαγόνου και προωθείται η κυτταρική αναγέννηση. Η υφή του δέρματος γίνεται πιο μαλακή, το χρώμα της επιδερμίδας δείχνει πιο υγιές και η όψη είναι πιο λαμπερή.
Ενισχύεται η ροή της λέμφου στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Αποκαθίσταται η ανταλλαγή των υγρών, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και απομακρύνονται οι τοξίνες. Το πρόσωπο φαίνεται σφριγηλό, ενυδατωμένο χωρίς οιδήματα, θαμπάδες και μαύρους κύκλους.
Οι μυϊκές ομάδες του προσώπου και του λαιμού ενδυναμώνονται, τονώνεται ο μυϊκός τόνος, οι μυϊκές ίνες γίνονται πιο συσταλτές και ελαστικές, χαλαρώνουν οι μυϊκοί σπασμοί. Σαν αποτέλεσμα το πρόσωπο ανορθώνεται, γίνεται ομαλό και ομοιόμορφο, η επιδερμίδα φαίνεται πιο ελαστική και σφριγηλή.
Η ιοντοφόρεση που γίνεται με την ηλεκτροθεραπεία είναι η εισαγωγή στοιχείων από καλλυντικές /ενυδατικές κρέμες στους ιστούς της επιδερμίδας, σε μεγαλύτερο βάθος από την απλή επάλειψη που γίνεται στην προσωπική καθημερινή περιποίηση. Με αυτό τον τρόπο τα ενεργά συστατικά, όπως βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ απορροφώνται από τους εν τω βάθει ιστούς του δέρματος, πετυχαίνοντας βαθιά θρέψη.
Η θεραπεία είναι ένας κύκλος των δώδεκα συνεδριών που διαρκεί 30 έως 45 ημέρες, όσο διαρκεί και ο κύκλος της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία.
human kinetics physiotherapy center

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο