Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Human Kinetics – Φυσικές Θεραπείες

 

Human Kinetics – Φυσικές Θεραπείες Κάντε κράτηση online

2106149269 - 6937110261
http://www.humankinetics.gr/

  Human Kinetics – Φυσικές Θεραπείες Κάντε κράτηση online

  2106149269 - 6937110261
  http://www.humankinetics.gr/

   Human Kinetics – Φυσικές Θεραπείες

   Θεραπεία οξύ & χρόνιου πόνου – Αποκατάσταση – Ειδικές θεραπείες
   Ακόμα και οι πλέον δύσκολες περιπτώσεις έχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης όπως μυοσκελετικές παθήσεις, αθλητικές κακώσεις, οιδήματα, μετεγχειρητική αποκατάσταση, αναπνευστικές παθήσεις, νευρολογικές παθήσεις, ρευματικές παθήσεις.
   “Αντιμετωπίζουμε άμεσα με φυσικό τρόπο τον οξύ πόνο σε κρίση και προσφέρουμε συνεχή και σταθερή βελτίωση στις χρόνιες επώδυνες καταστάσεις”

   Φυσική μέθοδος θεραπείας χωρίς παρενέργειες: Ειδικές τεχνικές ψηλάφησης, άσκησης και κινητοποίησης σε συνδυασμό με προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό, συνιστούν μία αποτελεσματική, μη παρεμβατική μέθοδο θεραπείας.
   Ταυτόχρονη δράση σε πολλά συμπτώματα: Αξιολογείται η κλινική εικόνα συνολικά. Η θεραπεία αφορά όλες τις εκδηλώσεις. Αποκαθίσταται η ομαλή λειτουργία του οργανισμού και τα συμπτώματα υποχωρούν ταυτόχρονα.
   Αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία: Άμεση ανακούφιση από τον οξύ πόνο χωρίς φάρμακα και ταχεία επούλωση τραυματισμένων ιστών. Σταθερή βελτίωση σε χρόνιες επώδυνες καταστάσεις.
   Περιορισμένος αριθμός επισκέψεων: Χάρη στη μέθοδο που ακολουθούμε και την τεχνολογία που διαθέτουμε, οι επισκέψεις στο φυσικοθεραπευτήριο περιορίζονται και τα αποτελέσματα διαρκούν.

    

   Μέθοδος
   Θεραπείες
   Ειδικές Εφαρμογές