Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Υδρο-δερμοαπόξεση by Maria Liascou

Υδρο-δερμοαπόξεση by Maria Liascou

Υδρο-δερμοαπόξεση (hydro dermabrasion): Γνωρίστε την καλύτερη, μη επεμβατική μέθοδο για την αναδόμηση του προσώπου!
Το δέρμα, στις νεότερες ηλικίες, διαθέτει φυσικούς εσωτερικούς μηχανισμούς, για υγιή επιδερμίδα. Όμως η ηλικία, ο ήλιος, το περιβάλλον, η διατροφή, ακόμη και τα καλλυντικά, δυσχεραίνουν ή και αναστέλλουν τις λειτουργίες του δέρματος, προκαλώντας μία θαμπή, ξηρή και γερασμένη εμφάνιση.
Η θεραπεία Hydro-Dermabrasion δεν είναι ένας απλός καθαρισμός προσώπου, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αναδόμηση του δέρματος χωρίς τη χρήση laser. H Hydro-Dermabrasion είναι η μοναδική θεραπεία υδρο-δερμοαπόξεσης που συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση, την εξαγωγή του σμήγματος, την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία σε μία μόνο θεραπεία με αποτέλεσμα ένα καθαρότερο, ομορφότερο δέρμα χωρίς ερεθισμό ή χρόνο αποκατάστασης. Η θεραπεία είναι καταπραϋντική, ενυδατική, μη επεμβατική και μη ερεθιστική. Η θεραπεία με το Hydro-Dermabrasion βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, των μεγάλων πόρων, του δέρματος με τάση ακμής, των πανάδων και των κηλίδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, στο ντεκολτέ, στα μπράτσα και στην πλάτη και προσαρμόζεται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες (λιπαρότητα, ακμή, ρυτίδες, πανάδες κλπ)
Με την Υδρο-δερμοαπόξεση πετυχαίνουμε:
Βαθύ ιατρικό καθαρισμό προσώπου, στήθους ή ράχης
Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας
Λείανση και βελτίωση της υφής του δέρματος
Λάμψη και μείωση των πανάδων
Λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών
Μείωση των ουλών ακμής
Ανάπλαση και σύσφιξη με δημιουργία καινούριου κολλαγόνου
Καλύτερη ροή της λέμφου και μείωση των οιδημάτων (πρηξίματα)
Είτε κάνετε την θεραπεία για να επιτύχετε μια εκτυφλωτική εμφάνιση σε κάποια ειδική περίσταση, είτε κάνετε ένα αριθμό θεραπειών για να επιτύχετε πιο μόνιμη βελτίωση, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
Γνωρίστε τη θεραπεία στο Beauty Harmony & Spa by Maria Liascou

No Comments