Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Μία Pure Philosophy βραδιά στην Κηφισιά

Μία Pure Philosophy βραδιά στην Κηφισιά

Η ατμόσφαιρα καθαρή, αγνή, παραδοσιακή όπως ακριβώς και τα προϊόντα Pure Philosophy. Στο υπέροχο Amarrylis καφέ στην Κηφισιά που ταίριαξε απόλυτα με την φιλοσοφία των προϊόντων που μας παρουσίασε η κυρία Βίβιαν Βουλγαράκη πρωτεργάτης και ιδιοκτήτρια της Pure Philosophy η οποία μας ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη, μας παρουσίασε και μας μίλησε για την ιστορία πίσω από την Pure, το ξεκίνημα, το μεράκι, την αγάπη της για τη φύση, τη γη, τα καλά που μας προσφέρει και πώς τα αξιοποίησε για μια καλύτερη ζωή.
Τα προϊόντα της Pure Philosophy είναι γεμάτα φύση. Ελαιόλαδο, βότανα, μπαχαρικά, τσάι, σταφύλι, αβοκάντο όλα τα προϊόντα είναι φρέσκα, αγνά, οργανικά και δεν περιέχουν συντηρητικά ή πρόσθετα χημικά. Εκτός από την ολιστική ομορφιά της Pure η εταιρεία έχει επεκταθεί και στην Ολιστική Οργανική Διατροφή, διατροφή πλούσια σε βιταμίνες, ασβέστιο, ακόρεστα λιπαρά οξέα.
Την τιμητική του είχε σήμερα το χαρούπι, καφές ή τσάι με χαρούπι, γλυκά από χαρούπι, αλμυρά από χαρούπι, όπου και να κοίταζες ήταν εκεί. Το χαρούπι ή αλλιώς ξυλοκέρατος, θησαυρός της ελληνικής φύσης, ξεχασμένο για πολλούς, η μεγάλη περιεκτικότητά του σε σάκχαρα το καθιστούν ιδιαίτερα θρεπτική και τονωτική τροφή.

agnotis pure philosophy

No Comments