Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Pure Philosophy

 

Pure Philosophy Κάντε κράτηση online

  Pure Philosophy Κάντε κράτηση online

   Pure Philosophy

   Η εταιρεία PURE PHILOSOPHY παράγει προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος από συστατικά που προέρχονται από επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες.
   Η ‪Pure Philosophy βασίζεται στην ολιστική ομορφιά, πιστεύει δηλαδή ότι οι καλές διατροφικές συνήθειες, η συστηματική άσκηση, η επιστροφή στη φύση, ο επαρκής ύπνος και η φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας με οργανικά προϊόντα, θα πρέπει να γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.
   Πρόκλησή μας και αποστολή μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για το δέρμα και να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.Όλα τα προϊόντα μας είναι Δερματολογικά ελεγμένα και ΔΕΝ δοκιμάζονται σε ζώα.
   Η έμπνευση μας προέρχεται από την κρητική φύση, η οποία κατέχει ισχυρά μυστικά. Βοτάνα παγκοσμίως γνωστά για τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχουν, παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέρια έλαια που ψιθυρίζουν τα μυστικά για μακροζωία και βρίσκουν την εφαρμογή τους στον τομέα της φροντίδας της ομορφιάς και στην αναστολή της φθοράς από το χρόνο.
   Η εταιρεία μας επέλεξε ως σύμβολο το λωτό, ο οποίος χρησιμοποιείται ευρέως από τους αρχαίους χρόνους και είναι γνωστό ότι σχετίζεται με την καθαρότητα, την πνευματική αφύπνιση και την πίστη. Ο λωτός είναι ένα σπάνιο λουλούδι. Ανθίζει και καρποφορεί την ίδια στιγμή.
   Το νησί της Κρήτης είναι ένας ξεχωριστός τόπος στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, είναι απομονωμένο από τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, γεγονός που αποτυπώνεται έντονα στη γενετική του διαφορετικότητα. Η πανίδα και η χλωρίδα της Κρήτης κρύβει πολλά μυστικά για την εξέλιξη της φυσικής φροντίδας του δέρματος. Η μακροβιότητα και η αυθεντικότητα των κατοίκων μας, η ενέργεια που εκπέμπει ο τόπος, η φυσική ομορφιά του, ο ήλιος, η θάλασσα, μας εμπνέουν συνεχώς να παράγουμε νέα προϊόντα με όσο το δυνατό περισσότερα φυσικά δραστικά συστατικά.
   Ομοιπαθητικά καλλυντικά
   Τα προϊόντα μας είναι διαμορφωμένα ειδικά για τις ανάγκες σας και είναι κατάλληλα και για εσάς που ασκείτε ομοιοπαθητική θεραπεία. Είναι αφιερωμένα σε εσένα που θέλεις να επαναφέρεις την ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και την εσωτερική και εξωτερική σου ομορφιά. Με χρήση μόνο φυσικών συστατικών από επιστημονικά ελεγμένες και πιστοποιημένες καλλιέργειες, εγγυώνται ασφαλή και φυσικά αποτελέσματα. Επαναφέρετε την ισορροπία στη ζωή σας, συντονίστε, το μυαλό, το σώμα και το συναίσθημα, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές θεραπείες και προϊόντα.
   Εμπιστευθείτε τη δύναμη της φύσης, νιώστε όμορφοι και δείξτε το στους γύρω σας!

    

   Ολιστική Ζωή
   Ολιστική Διατροφή από την Pure Philosophy
   Ολιστική Οργανική Φροντίδα Δέρματος