Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ελαιόλαδο με γεύσεις από την Golden Tree

Ελαιόλαδο με γεύσεις από την Golden Tree

Η Golden Tree δημιουργήθηκε με όραμα την διάθεση αγροτικών προϊόντων, από τον παραγωγό κατευθείαν στον καταναλωτή. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τον αγροτικό τομέα με πολυετή εμπειρία στην καλλιέργεια του Ελαιόδεντρου. Το πολύτιμο, χρυσό υγρό του δέντρου, έρχεται κατευθείαν από τους παραγωγούς χωρίς συντηρητικά, ραπίσματα ή άλλες παρεμβάσεις, είναι παρθένο εξαιρετικό ελαιόλαδο που ξεχωρίζει από το χρυσαφί πράσινο χρώμα του και την υφή του, με οξύτητες που ξεκινάμε από 0,2 μέχρι 0,4. Από καρπούς πάνω στα δέντρα και όχι από κάτω, ιδανικό για παιδιά και μεγάλους στα πλαίσια μιας σωστής διατροφικής υγιεινής. Ξεχωρίζει για το δυνατό άρωμα φρεσκοκομμένου καρπού ελιάς και την έντονη φρουτώδη γεύση του.
Η χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογιών και των σύγχρονών μεθόδων παραγωγής και τυποποίησης είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει και μας δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες ως προς τον καταναλωτή. Με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση καθώς και την διασφάλιση της υγείας του πελάτη μας, εξασφαλίσαμε τα πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001, ISO 22000 και υγείας HACCP. Η παραγωγή των προϊόντων και υποπροϊόντων της ελιάς γίνεται με βαθιά υπευθυνότητα αλλά και αρτιότητα των διαδικασιών και προσπαθούμε να τα διαθέσουμε χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς.
Για όλους εμάς η Ελιά είναι τόσο πολύτιμη και ευλογημένη που δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και τίποτα να πάει «χαμένο». Εδρεύουμε στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στις Καλύβες, σε ένα τόπο παρθένο. Τα αποτελέσματα της καλλιέργειας αποτυπώνονται στις χημικές αναλύσεις και Πανεπιστημιακές Πιστοποιήσεις.
Οι δραστηριότητες της εταιρείας μας δεν περιορίζονται μόνο στην Ελληνική Αγορά αλλά επεκτείνονται και στο Εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στην ευρύτερη παγκόσμια γνωστοποίηση της ελληνικής διατροφής και ειδικότερα της υγείας και μακροζωίας. Το ελαιόλαδο με την πολύτιμη σύστασή του , πλούσια σε βιταμίνες και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, ελεύθερα χοληστερίνης αποτελεί απαραίτητο συστατικό της αρχαίας αλλά και της σύγχρονης διατροφής μας και δικαιολογούν την ιατρική συμβουλή: «τρώτε ελαιόλαδο… κάνει μόνο καλό».

Στα χέρια σας , θα έχετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένου ελαιόλαδου  με γεύσεις που έχει παραχθεί από κοινή έκθλιψη ελαιοκάρπου σε συνδυασμό με διάφορα φρούτα ( πορτοκάλι, μανταρίνι, λεμόνι, μπανάνα, ροδάκινο) , διάφορα βότανα (ρίγανη, δάφνη, θυμάρι, δενδρολίβανο, βασιλικό και μίξη όλων των παραπάνω), σκόρδο και μαστίχα Χίου.
Για την παρασκευή των παραπάνω προϊόντων χρησιμοποιούνται αυθεντικές ελληνικές, παραδοσιακές συνταγές που χαρίζουν ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες. Τα αγνά και εκλεκτά υλικά, σε συνδυασμό με τα μυστικά της παράδοσης μας, δίνουν τα πιο εύγευστα , υγιεινά και φυσικά αποτελέσματα.
Ιδανικό για κάθε χρήση , απολαύστε το καθημερινά, σε όλες τις γευστικές δημιουργίες, της κλασικής και της ζαχαροπλαστικής κουζίνας.

Η καινοτομία στο ελαιόλαδο που θα σας καταπλήξει!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

2015-10-09 (2)

Το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, φυλλικό οξύ, κάλιο, σελήνιο και φυτικές ίνες, β – καροτίνη, πηκτίνη, κάλιο, ασβέστο, σίδηρο, ιώδιο, φώσφορο, μαγγάνιο, νάτριο, χλώριο και ψευδάργυρο. Στο αγαπημένο μας φρούτο υπάρχουν πάνω από 170 φυτοχημικές ουσίες και 60 φλαβονοειδείς χημικές ενώσεις με εξέχουσες αντιοξειδωτικές επιδράσεις, προσφέροντας μέγιστη προστασία έναντι της υπέρμετρης παραγωγής των ελευθέρων ριζών, μορίων με ιδιαίτερα βλαπτική επίδραση στο κύτταρο.

ΛΕΜΟΝΙ

2015-10-09 (3)

Με άφθονη βιταμίνη C, είναι ιδανικό «φάρμακο» για την αντιμετώπιση λοιμώξεων και άλλων προβλημάτων υγείας, ενώ συστήνεται και για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αντιμετώπιση της δυσπεψίας. Το λεμόνι είναι πηγή καλίου και μπορεί να παίξει ρόλο στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.  Περιέχει 22 αντικαρκινικές χημικές ενώσεις, μεταξύ αυτών και η λεμονίνη.

ΜΠΑΝΑΝΑ

2015-10-09 (4)

Η μπανάνα είναι πολύ καλή πηγή Βιταμίνης C, καλίου και φυτικών ινών. Η περιεκτικότητα της μπανάνας σε Κάλιο είναι ιδιαίτερα υψηλή σε σχέση με άλλα φρούτα και τρόφιμα. Το Κάλιο είναι ένας ηλεκτρολύτης που παίζει σπουδαίο ρόλο στην πρωτεϊνοσύνθεση και τη διατήρηση και ανάπτυξη της μυικής μάζας, καθώς το κάλιο ρυθμίζει τα νευρικά ερεθίσματα για τη μυική συστολή.Μια δίαιτα πλούσια σε Κάλιο έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί προστατευτικό παράγοντα για την εμφάνιση αρτηριακής υπέρτασης, καθώς βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας Νατρίου.
beauty@spa-about.gr
http://www.goldentree.eu/

No Comments