Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Lifting με νήματα

Lifting με νήματα

Πρόκειται για μια νέα πρωτοποριακή τεχνική ανόρθωσης των ιστών, κατά την οποία χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα απορροφήσιμα νήματα. Τα νήματα βιοδιασπώνται πλήρως σε 6 έως 8 μήνες και στο διάστημα αυτό προάγεται η ανάπτυξη κολλαγόνου και ελαστικών ινών πέριξ των νημάτων.
Η θεραπεία εφαρμόζεται συχνότερα σε μικρότερες ηλικίες, με μικρή χαλάρωση δέρματος. Χρησιμοποιούνται στο πρόσωπο για την αναζωογόνηση του δέρματος, για τη βελτίωση της ελαστικότητας και της υφής του, καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση των ρυτίδων. Επίσης, βρίσκουν εφαρμογή στην ανόρθωση του δέρματος της κοιλίας, στην ανανέωση και ανόρθωση του δέρματος των μαστών, στην ανάπλαση του ντεκολτέ και στην ανόρθωση των γλουτών.
Η θεραπεία διαρκεί περίπου 60 λεπτά και γίνεται με τοπική αναισθησία. Ο αριθμός και ο τύπος των νημάτων που χρησιμοποιούνται, διαφοροποιείται ανάλογα το πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά τη θεραπεία και συνεχίζει να βελτιώνεται για τους επόμενους 3 μήνες. Για μία εβδομάδα θα πρέπει να καταναλώνονται μαλακές τροφές και να αποφεύγονται πίεση και μαλάξεις στην περιοχή. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Το αποτέλεσμα διατηρείται για 8 έως 10 μήνες.
Η ευκολία στην εφαρμογή, η ασφάλεια, το φυσικό αποτέλεσμα και η χαμηλή σχετικά τιμή καθιστούν το lifting με νήματα πολύ διαδεδομένο και δημοφιλές, ενώ συνδυάζεται άριστα και με άλλες θεραπείες στο πρόσωπο όπως το Botox, το ενέσιμο υαλουρονικό, η μεσοθεραπεία και τα laser.
Το lifting με νήματα σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το face lift αλλά αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική για τα άτομα που έχουν ήπια χαλάρωση.
http://www.drimouras.com/

No Comments