Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Αναίμακτη Μεσοθεραπεία στο Ismini Haritonos

Αναίμακτη Μεσοθεραπεία στο Ismini Haritonos

Βρεθήκαμε στο κέντρο της Γλυφάδας σε ένα υπέροχο χώρο ομορφιάς, λιτό, καθαρό, με απαλά χρώματα που σε ξεκουράζουν και σε ηρεμούν.
Η υποδοχή που μας επιφύλαξε το έμπειρο προσωπικό του κέντρου ήταν εξαιρετική, άνθρωποι ευγενικοί, χαρούμενοι, ζεστοί που ο μόνος τους σκοπός είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την εκάστοτε θεραπεία που έχεις διαλέξει. Σεβόμενοι την προσωπικότητά σου, το χρόνο σου, τα χρήματά σου.
Μέσα από μια τεράστια γκάμα θεραπειών (σώματος και προσώπου) μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε σένα και τις ανάγκες της επιδερμίδας.
Το Spa About διάλεξε και σας προτείνει να απολαύσετε μία αναίμακτη μεσοθεραπεία προσώπου με διάλυμα βιταμίνης C που συμβάλλει στην αντιγήρανση για φρέσκια και ανανεωμένη επιδερμίδα. Η θεραπεία έχει διάρκεια 60 λεπτά.
Η Ελένη, η Ευαγγελία, η Χαρά ήταν όλες εκεί προκειμένου να μας ενημερώσουν για όλο το πρωτόκολλο της μεσοθεραπείας, τι ακριβώς κάνει το μηχάνημα που χρησιμοποιείται στο δέρμα  και όλα τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης που χρησιμομοιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
Το Spa About σας προτείνει Αναίμακτη Μεσοθεραπεία με διάλυμα Βιταμίνης C για φωτεινότητα, λάμψη και ανανέωση.

Ευχαριστούμε πολύ το Ismini Haritonos Advanced Beauty Treatments

Καρατζά Ελένη

beauty@spa-about.gr

No Comments