Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

CoolSculpting vs Liposuction

CoolSculpting vs Liposuction

CoolSculpting vs Liposuction

Αν ψάχνετε να σμιλέψετε ή και να τονίσετε ορισμένες περιοχές του σώματός σας, είναι πιθανόν να προβείτε σε όλες «τις σωστές ενέργειες. CoolSculpting vs Liposuction

Να τρώτε υγιεινά, να ασκήστε καθημερνά, να κοιμάστε περισσότερο. Αλλά για κάποιο λόγο, το επίμονο λίπος δεν εξαφανίζεται. Δεν έχει σημασία πόσο καλά τρώτε ή τον αριθμό των ωρών που καταναλώνετε πάνω στο διάδρομο.

Υπάρχουν δύο θεραπείες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν και να στοχεύσουν κατευθείαν στο επίμονο λίπος! CoolSculpting (κρυολιπόλυση) και Liposuction (λιποαναρρόφηση).

CoolSculpting vs Liposuction

Και οι δύο μέθοδοι έχουν ορατά αποτελέσματα με υψηλή βαθμολογία ικανοποίησης των ασθενών. Είναι ιδανικά για όσους χρειάζονται μια μικρή «ώθηση» για να επιτύχουν τον στόχο τους.

Αλλά πώς ξέρετε ποια διαδικασία είναι κατάλληλη για σας; Ας ρίξουμε μια ματιά στις διαφορές μεταξύ κάθε θεραπείας, συμπεριλαμβανομένου και ποια χαρακτηριστικά έχουν οι ιδανικοί υποψήφιοι για αυτές τις ιδιαίτερα αποτελεσματικές θεραπείες:

CoolSculpting:

Το CoolSculpting ή κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί την κατάψυξη της ενέργειας για τη στόχευση και την καταστροφή κυττάρων λίπους μέσω του χορίου. CoolSculpting είναι FDA έχει εγκριθεί και αποδίδει σημαντικά αποτελέσματα, κλινικές μελέτες έχουν δείξει μέχρι και 21% μείωση στα λιποκύτταρα. Χρησιμοποιεί φυσικές μεταβολικές διαδικασίες του σώματος για να αφαιρέσει με ασφάλεια τα κατεστραμμένα κύτταρα του λίπους, οπότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος που σχετίζεται με τη διαδικασία, π.χ. πρήξιμο, μώλωπες, οίδημα κ.ά. Είναι καλύτερη επιλογή για τους υποψήφιους που θέλουν να χάσουν από 6 κιλά ως 10 κιλά για να επιτύχουν το ιδανικό τους βάρος και για όσους χρειάζονται επιπλέον βοήθεια με στόχο την καταπολέμηση του επίμονου λίπους του σώματός.

Liposuction:

Η Λιποαναρρόφηση είναι μία χειρουργική διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για να διαλύσει μεγάλες ποσότητες λιπώδους ιστού σε περιοχές όπως το στομάχι και τους μηρούς.

Μια μικρή τομή γίνεται στην περιοχή της θεραπείας, μέσω της οποίας τροφοδοτείται ένας μικροσκοπικός σωλήνας. Ο χειρούργος μπορεί να επιλέξει να διαλύσει το λίπος με το σωλήνα, ή να χρησιμοποιήσει λέιζερ ενέργειας για να θερμάνει και να υγροποιηθούν τα λιποκύτταρα. Το λίπος αφαιρείται από το σώμα μέσω της αποστράγγισης, η οποία μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες.

Οι υποψήφιοι που διαλέγουν τη λιποαναρρόφηση έχουν εξαιρετική χαλάρωση του δέρματος και ψάχνουν για πιο σημαντικά αποτελέσματα. Θα πρέπει επίσης να μπορούν να τηρούν τον αναγκαίο χρόνο αποκατάστασης μετά την επέμβαση.

Δεν έχει σημασία ποια διαδικασία θα επιλέξετε, θα πρέπει όμως να δεσμευτείτε για υγιεινή διατροφή και σωματική άσκηση, προκειμένου να διατηρηθούν τα αποτελέσματά σας. Οι δύο διαδικασίες καταστρέφουν μόνιμα τα λιποκύτταρα αλλά δεν μπορεί να εμποδίσουν την εκ νέου ανάπτυξη νέου λίπους.

Καρατζά Ελένη

beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο