Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Laser

Laser

Laser. Η λέξη λέιζερ, είναι μία «ελαφριά ενίσχυση από την υποκινημένη εκπομπή της ακτινοβολίας», που μπορεί να φέρει στο νου αρκετές φουτουριστικές ενώσεις.
Και, ενώ τα λέιζερ έχουν μερικές φουτουριστικές λειτουργίες, επίσης ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές πρακτικές χρήσεις, ιδιαίτερα στην ιατρική.
Τα ιατρικά SPA και τα κέντρα δερματολογίας σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τους διαφορετικούς τύπους λέιζερ για να θεραπεύσουν κάθε μέρα τους πελάτες για ποικίλους όρους δερμάτων.
Οι ακτίνες λέιζερ παράγονται από μια πολύ μικρή πηγή ακτινοβολίας, μην θέτοντας σύμφωνα με τους ισχυρισμούς κανέναν κίνδυνο για την υγεία στους ασθενείς ή τους γιατρούς, και μπορούν να είναι τόσο μικρές και ακριβείς που οι γιατροί είναι σε θέση να μεταχειριστούν τον ιστό του δέρματος εύκολα χωρίς πρόκληση ζημιάς στις περιβάλλουσες περιοχές. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι για τη θεραπεία συγκεκριμένων δερματικών παθήσεων που μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική, ελάχιστα επεμβατική και επώδυνη.
Τα λέιζερ χρησιμοποιούνται για τη στόχευση μελανίνης στους θύλακες των τριχών για την αφαίρεση τρίχας, μπορεί να στοχεύσει τα κατεστραμμένα κύτταρα κοντά στην επιφάνεια του δέρματος για τη θεραπεία της ακμής, ουλές και ρυτίδες, και μπορεί να θεραπεύσει ευρυαγγείες με στόχο τα μόρια αιμοσφαιρίνης.
Στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές θεραπείας με λέιζερ κατά της ακμής, για αποτρίχωση στο σπίτι καλό θα ήταν στις θεραπείες με λέιζερ πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό ή το δερματολόγο σας.

beauty@spa-about.gr

 

No Comments