Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Τέλος στις ευρυαγγείες

Τέλος στις ευρυαγγείες

Ευρυαγγείες κάτω άκρων / Venosclerosis & NEOTIS
H Venosclerosis εξα­φανίζει πλήρως τόσο τις λεπτές κόκκινες ευρυαγγείες όσο και τα βαθύτερα μπλε αγγεία !!
Δύο προηγμένης τεχνολογίας πρωτοποριακά συστήματα Laser νέας γενιάς (Nd: Yag και KTP) συνδυάζονται και αντιμετωπίζουν οριστικά τις ευρυαγγείες των κάτω άκρων.
Η μέθοδος ονομάζεται Venosclerosis, είναι σχεδιασμένη ειδικά για τις ευρυαγγείες των κάτω άκρων και επιτυγχάνει την εξαφάνιση των λεπτών κόκκινων ευρυαγγειών, καθώς και των μπλε αγγείων των κάτω άκρων.
Η εφαρμογή της μεθόδου Venosclerosis είναι απολύτως ασφαλής, καθώς λόγω του μεγάλου μήκους κύματος, η δέσμη Laser που χρησιμοποιείται απορροφάται σε μεγάλο βαθμό από την αιμοσφαιρίνη και ελάχιστα από τη μελανίνη του δέρματος, καθιστώντας την αποτελεσματική ακόμη και στα πολύ σκουρόχρωμα δέρματα.
Η τεχνολογία Nd: Yag διεισδύει στο δέρμα σε βάθος έως 7.5mm, δηλαδή, πολύ περισσότερο από άλλα συστήματα Laser, με αποτέλεσμα να είναι το ιδανικό για την αντιμετώπιση των βαθύτερων μπλε αγγείων των ποδιών, τα οποία συνήθως συνυπάρχουν με κιρσοειδείς φλεβικές διευρύνσεις ή και κιρσούς
* Η θεραπεία διαρκεί 60 – 120 λεπτά και ολοκληρώνεται συνήθως σε 1-6 συνεδρίες ανάλογα με το περιστατικό, χωρίς να απαιτείται αναισθησία κατά την εφαρμογή της.
* Επισκεφθείτε το κέντρο αισθητικής ιατρικής NEOTIS και δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα των ευρυαγγειών με τον πλέον ασφαλή και επιστημονικό τρόπο.

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο