Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Neotis

Neotis

Στο Σύνταγμα, στην καρδιά της Αθήνας, το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας σας περιμένει για να απαντήσει με υπευθυνότητα σε όλες σας τις ερωτήσεις ομορφιάς και να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.
Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχει το κέντρο Neotis;
Στο κέντρο Neotis, η ομορφιά και η επιστήμη συνδυάζονται άψογα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών μας.
Λειτουργούν εξειδικευμένα τμήματα Laser αποτρίχωσης, ευρυαγγειών, αιμαγγειωμάτων, πανάδων, κηλίδων και μελαγχρωματικών βλαβών.
Από την πλευρά της Κοσμητικής Ιατρικής, το κέντρο μας διαθέτει τις πιο εξελιγμένες μεθό­δους και μηχανήματα αντιγήρανσης για ανανέωση του προσώπου και διόρθωση των ατελειών, όπως ρυτίδες, ευρυαγγείες, διευρυμένοι πόροι, χαλάρωση και θαμπή επιδερμίδα.
Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και καινοτόμες δραστικές ουσίες εφαρμόζονται στο Σώμα, επιτυγχάνοντας με τον πλέον ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο τοπική λιποδιάλυση, εξαφάνιση της κυτταρίτιδας και σύσφιγξη στους μηρούς, τους γλουτούς, την κοιλιά και τα μπράτσα
Στο τμήμα Ακμής αντιμετωπίζονται περιστατικά ενεργού ακμής, καθώς και το πρόβλημα των ουλών, ενώ η συσκευή Striae Clear δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα των ραγάδων.
Για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και των αλωπεκιών, που απασχολεί τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες, το τμήμα Μαλλιών έρχεται να δώσει τη λύση με τις τελευταίες μεθόδους φυσικής διέγερσης των τριχικών θυλάκων.
Τι διαφορετικό προσφέρει το Neotis σε σχέση με τα υπόλοι­πα κέντρα ομορφιάς;
To Neotis είναι εξειδικευμένο στη θε­ραπεία δερματολογικών παθήσεων και την κοσμητική laser δερματολογία, προσφέροντας τις πιο αξιόπιστες υ­πηρεσίες ομορφιάς.
Διακρίνεται για τα τελευταίας τεχνολογίας μη­χανήματα του, πολλά από τα οποία διαθέ­τει μόνο το Neotis στον ελλαδικό χώρο, και το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του, το οποίο συνδυάζει απόλυτα την πο­λύχρονη πείρα με τα επιτεύγματα που διαθέτει η επιστήμη, με μοναδικό σκο­πό να στραφεί με σεβασμό σε κάθε πρό­βλημα ή βελτίωση κάθε πελάτη ξε­χωριστά.
Απευθύνεται τόσο στις γυναίκες όσο και στους ά­ντρες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας εξατομικευμένα προγράμματα που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες του καθενός .
Ποιος είναι ο σκοπός του κέντρου;
Σκοπός του κέντρου είναι να θέσει τα επιτεύγματα της επιστήμης στην υπηρεσία των πελατών του, ώστε να εκπληρώσει τις επιθυμίες τους και να βελτιώσει την εμφάνισή τους. Σ’ ένα χώρο άνετο και πολυτελή, εξο­πλισμένο με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, το κέντρο Neotis είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις όσων το επισκέπτονται.
Το σύγχρονο εξειδικευμένο κέντρο laser και ιατρικής αισθητικής Neotis αποτελεί ναό ομορφιάς για κάθε γυναίκα και άνδρα, όπου οι ανάγκες και οι επιθυμίες βρίσκουν ανταπόκριση με την δύναμη της επιστήμης και την ικανότητα του έμπειρου προσωπικού του.
Εκεί που η ιατρική, βασισμένη στην έρευνα και την τεχνολογία, υπηρετεί την ομορφιά, βρίσκεται το Neotis!

ΜΑΛΛΙΑ
ΠΡΟΣΩΠΟ - ΛΑΙΜΟΣ
ΣΩΜΑ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ