Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Θεραπεία ομορφιάς με σαλιγκάρια

Θεραπεία ομορφιάς με σαλιγκάρια

H βλέννα των σαλιγκαριών για τη θεραπεία του δέρματος. Η βλέννα του σαλιγκαριού είχε ήδη χρησιμοποιηθεί για πολλούς αισθητικούς λόγους, όπως στην καταπολέμηση των ρυτίδων, στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων, των ραγάδων καθώς και για την καταπολέμηση του έρπητος. Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα η βλέννα των σαλιγκαριών χρησιμοποιήθηκε για να θεραπεύσει τις πληγές και για τη θεραπεία της κήλης, για προβλήματα όρασης και για αιμορραγίες. Σήμερα είναι ποικίλες οι φαρμακευτικές χρήσεις της βλέννας των σαλιγκαριών. Σε μία ανάλυση της βλέννας του σαλιγκαριού διαπιστώθηκε ότι περιέχει επτά από τα πιο φυσικά, πολύτιμα συστατικά για την παραγωγή καλλυντικών και της δερματολογίας για την περιποίηση του δέρματος, αλλαντοϊνη, ελαστίνη, κολλαγόνο, γλυκολικό οξύ, φυσικά αντιβιοτικά, βιταμίνες, ειδικά πεπτίδια κ.ά.
Στην αγορά υπάρχουν αρκετές κρέμες με βάση τη βλέννα του σαλιγκαριού. Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, την αφήνει μεταξένια, ενισχύοντας τα βλαστικά κύτταρα. Είναι φυσικό αντιβιοτικό, αφαιρεί τα σημάδια του δέρματος ιδανική για θεραπεία κατά της ακμής.

H θεραπεία μας έρχεται από την Ιαπωνία και πολλά κέντρα ευεξίας και ομορφιάς τα έχουν στο “μενού” τους (snail therapy). Απολαύστε λοιπόν μια ξεχωριστή θεραπεία για ανανέωση και ανάπλαση του δέρματος.
beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο