Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Neoderma

Neoderma

Neoderma

Η Neoderma είναι μια επαγγελματική εταιρεία στο χώρο της κοσμετολογίας.

Βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη σειρά αποκλειστικά επαγγελματικών θεραπειών περιποίησης προσώπου και σώματος. Αυτές οι θεραπείες υποστηρίζονται από μια πλήρη σειρά προϊόντων λιανικής πώλησης και για το σπίτι.

Neoderma

Τα φυτά και τα βότανα έχουν θαυμάσιες καλλωπιστικές ιδιότητες καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί εμπειρικά να φροντίζουν τον άνθρωπο για χιλιάδες χρόνια.

Στα σύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια της Neoderma, επιλέγουμε τα καλύτερα και τα πιο αποτελεσματικά φυτικά εκχυλίσματα για να παρασκευάσουμε εξαιρετικά προϊόντα ομορφιάς, συνδυάζοντας την υψηλότερη επιστημονική εφαρμογή με την παραδοσιακή εμπειρία.

Neoderma
Καθώς το δέρμα μας είναι εύθραστο και ευαίσθητο, αποκαλύπτοντας την εσωτερική μας ομορφιά, η φιλοσοφία μας είναι να το φροντίσουμε με φυσικά-αγνά και φιλικά προς αυτό προϊόντα. Γι’ αυτό πρωταρχικός μας σκοπός είναι να σας προτείνουμε ασφαλή και αγνά προϊόντα ομορφιάς.

Η Neoderma δεν χρησιμοποιεί γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς, ορυκτά έλαια, parabens και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
Θεωρούμε ότι το ιδανικότερο μέρος για την περιποίηση της επιδερμίδας είναι το ινστιτούτο ομορφιάς.

Ο εκπαιδευμένος, έμπειρος επαγγελματίας θα διαγνώσει και θα σας συστήσει την καλύτερη θεραπεία και τα καλύτερα προϊόντα βασισμένα στη φύση της επιδερμίδας σας, στις προσωπικές σας ευαισθησίες και προσωπικούς σας στόχους.
beauty@spa-about.gr
http://www.neoderma.gr/#/retail/

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο