Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Earth Matters Apothecary

Earth Matters Apothecary

Μοναδικά σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση των τριών τύπων σωματότυπων (ενδομορφικός, εκτομορφικός, μεσομορφικός) με βιολογικά συστατικά τα οποία προέρχονται από λουλούδια, βότανα, μπαχαρικά και φυτά της θάλασσας.
* ενδομορφικός: είναι ο τύπος σώματος που ευνοεί την αποθήκευση λίπους και πάσχει από αργό μεταβoλισμό, έχει μεγάλη πιθανότητα μεγαλώνοντας να παρουσιάσει υποθυρεοειδισμό.
* εκτομορφικός: είναι ο τύπος σώματος που δεν βάζει κιλά, έχει ελαφρύτερη κατασκευή από τους άλλους είναι λιποβαρής και αδύναμος, μεγαλώνοντας μπορεί να παρουσιάσει υπερθυρεοειδισμός.
* μεσομορφικός: είναι ο τύπος σώματος που δείχνει καλύτερη μυική διάπλαση (χωρίς κάποιου είδους σκληρής γυμναστικής), έχει τον καλύτερο μεταβολισμό από τους άλλους και δεν τοποθετεί λίπος εύκολα πάνω του, έχει το ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα.

2015-09-27
Ολα τα προϊόντα περιέχουν αιθέρια έλαια, βότανα, θαλάσσια φυτά και άργιλο. Τα Earth Matters Apothecary έχουν σκοπό να καθαρίσουν, να θρέψουν και να αποκαταστήσουν τη ζωτικότητα στο σώμα και το μυαλό. Τα πλούσια  θρεπτικά προϊόντα ενυδατώνουν και εκ νέου ορυκτοποιούν το δέρμα αποκαθιστώντας την ισορροπία στο δέρμα.
Το δέρμα μας γίνεται μαλακότερο, πιο εύπλαστο και οχυρωμένο.
beauty@spa-about.gr
http://earthmattersapothecary.com/

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο