Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Τέσσερις θεραπείες spa που πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την Ανοιξη

Τέσσερις θεραπείες spa που πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την Ανοιξη

Τέσσερις θεραπείες spa για την ενίσχυση της ομορφιάς και της ευεξίας για να αναδείξετε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας αυτό το καλοκαίρι.
Το Spa δεν είναι απλά πολυτέλεια. Είναι μια γλυκιά χαλάρωση που σας βοηθά να αποτοξινωθείτε και να ανακτήσετε τη φόρμα σας.
Για ανακούφιση: Deep tissue massage
Αν αισθάνεστε λίγο πιασμένοι από την προπόνηση, επωφεληθείτε από αυτή τη θεραπεία που μπορεί να ενισχύσει την ευεξία σας με απολαυστικό μασάζ.
Δοκιμάστε το: To Deep tissue massage είναι πιο ακριβές και ενεργητικό από το παραδοσιακό μασάζ, που σημαίνει ότι οι περιοχές πόνου ή έντασης είναι ανοιχτές και διεγείρονται προκειμένου να επουλωθούν.
Για την επιδερμίδα: Li’tya sea salt body buff -Θεραπείες προσώπου και απολέπιση σώματος
Επιλέξτε την απολέπιση σώματος Li’tya sea salt body buff που καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και το αφήνει λείο και απαλό, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για τις ζεστές ημέρες.
Εκτός από το υπέροχο συναίσθημα που δίνουν, η απολέπιση σώματος και οι θεραπείες προσώπου αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, τους ρύπους και τη λιπαρότητα από την επιδερμίδα, ανοίγοντας τους πόρους και αφήνοντας τα υποκείμενα υγιέστερα στρώματα της επιδερμίδας να αναπνεύσουν.
Για πλήρη αποτοξίνωση: Li’tya pure detox -Φυσικοθεραπεία
Επιλέξτε την απόλυτη αποτοξίνωση κλείνοντας μία από τις δικές μας θεραπείες. Το Li’tya pure detox είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία αποτοξίνωσης που περιλαμβάνει απολέπιση σώματος, με άλατα ερήμου και Detox Oil, μείγμα ελαίων με Juniper & lemon myrtle και λεμφικό μασάζ που βοηθά στην αποβολή των τοξινών.
Οι πλήρεις θεραπείες σώματος χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές μασάζ για την αποβολή των τοξινών, διεγείροντας το σώμα και το μυαλό σας με χαλάρωση, ισορροπία, μυική ένταση και αναπνευστικό έλεγχο.
Για ανακούφιση από τον πόνο: Li’tya kodo rocks -Μασάζ με ζεστές πέτρες
Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη το Li’tya kodo rocks, δεν φαντάζεστε πόσα οφέλη χάνετε. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των πετρών ανακουφίζουν τους μυς, χαρίζοντας στο σώμα πνευματική και ψυχική ηρεμία.
Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το μασάζ με ζεστές πέτρες όχι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη για τη διατήρηση της ευεξίας τους. Η πρακτική του μασάζ με ζεστές πέτρες που χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους Ιθαγενείς Αμερικανούς για τη θεραπεία των μυϊκών πόνων, παρέχει ανακουφιστική και αναλγητική δράση. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, καταπραΰνοντας από τον πόνο και προάγοντας την πολυπόθητη βαθιά χαλάρωση.
beauty@spa-about.gr
Από την ομάδα του Holmes Place & Spa

No Comments