Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Holmes Place Spa

Holmes Place Spa

Η μοναδική εμπειρία wellness των Holmes Place ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη στο Holmes Place Spa. Αποδράστε από τους έντονους ρυθμούς της πόλης σε έναν ναό απόλυτης αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, που δίνει μια νέα διάσταση στο “feel well”.

Στο Holmes Place Spa, θα αφιερώσετε στον εαυτό σας το χρόνο και τη φροντίδα που του αξίζει. Με τη βοήθεια μιας ομάδας από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που μοναδικό σκοπό έχει να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας, η επίσκεψή σας θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία.

Tο Holmes Place Spa συνεργάζεται αποκλειστικά με την Αυστραλιανή εταιρεία καλλυντικών LI’TYA. Η LI’TYA διαθέτει φυσικά και οργανικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για το πρόσωπο και το σώμα που μετρούν περισσότερα από 40.000 χρόνια ζωντανής παράδοσης και διδασκαλίας των Αβορίγινων ιθαγενών της Αυστραλίας. Τα τοπικά βότανα, ο άργιλος και οι θαλάσσιοι καρποί, συνεργούν με τις τελευταίες κοσμετολογικές εξελίξεις και αποτελούν ιδανική προέκταση στη σχέση μεταξύ της ανθρωπότητας και των πολύτιμων πόρων της φύσης.

Επιπλέον, οι αποκλειστικές θεραπείες “Sense of Greece” του Holmes Place Spa σας προσκαλούν να βελτιώσετε την υγεία και το επίπεδο ευεξίας σας σε μια ολιστική εμπειρία Spa για «σώμα και ψυχή», με συστατικά προερχόμενα από τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.

Αυτό εννοούμε όταν λέμε “One life. Live it well.

 

Υπάρχουν 3 διαφορετικά CLUB στην Αττική για να επισκευθείται.

1)ATHENS ATTIKI

Εμπορικό Κέντρο “City Link”

Βουκουρεστίου & Σταδίου 4,
1ος όροφος
Τ.Κ. – 105 64, Αθήνα

athens@holmesplace.gr
Tel.: 210 3259400

 

2)MAROUSSI ATTIKI

Εμπορικό Κέντρο “Αίθριο”
Αγ. Κωνσταντίνου 40,
Μαρούσι
Τ.Κ. – 151 24, Μαρούσι

maroussi@holmesplace.gr
Tel.: 210 6196791

 

3)GLYFADA ATTIKI

Γρ. Λαμπράκη 83,
Τ.Κ. – 166 75 Γλυφάδα

glyfada@holmesplace.gr
Tηλ.: +30 210 9690096

Μασάζ
Θεραπείες Προσώπου και Σώματος
Nail Corner
Αποτρίχωση
Water Zones