Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Hammam Baths σώμα και ψυχή σε απόλυτη αρμονία

Hammam Baths σώμα και ψυχή σε απόλυτη αρμονία

Το Χαμάμ λένε ότι είναι μέθοδος σωματικού καθαρισμού και χαλάρωσης. Εμείς βρεθήκαμε σε ένα από τα ωραιότερα χαμάμ των Αθηνών και απολαύσαμε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης.
Από τις βασικές υπηρεσίες του Hammam Bath επιλέξαμε και ξεχωρίσαμε το Αλί-Μαμά Χαμάμ η απόλυτη εμπειρία.
Αυτό που αισθάνεσαι μόλις μπαίνεις μέσα είναι η ψυχική ευφορία, η ενέργεια του χώρου που είναι άκρως χαλαρωτική σε συνδυασμό με το ήρεμο και ευγενικό προσωπικό. Το προσωπικό αφού σου δώσει τις κατάλληλες οδηγίες θα σε συνοδεύσει στα αποδύτηρια όπου θα αλλάξεις για να ετοιμαστείς για το χαμάμ.
Η διαδικασία ξεκινά με ένα αναζωογονητικό ατμόλουτρο για περίπου 30 λεπτά. Το ατμόλουτρο έχει πολλά πλεονεκτήματα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει το μεταβολισμό και την ελαστικότητα των μυών. Οι πόροι ανοίγουν και καθαρίζουν.
Στη συνέχεια θα απολαύσετε μία βαθιά απολέπιση με μίας χρήσεως γάντι το κετσέ (ένα είδος μάλλινου υφάσματος) από τον μασέρ. Ακολουθεί ένα ανακουφιστικό μασάζ σε όλο το σώμα, με αφρό από φυσικό σαπούνι ελιάς. Η υπηρεσία τελειώνει με λούσιμο και μασάζ κεφαλιού.
Στο τέλος της υπηρεσίας μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε στο καθιστικό του Hammam Baths τσάι (πράσινο ή μαύρο τσάι ή από ιβίσκο) και θα δοκιμάσετε τα παραδοσιακά τους λουκούμια.

Hammam Baths 
Καρατζά Ελένη
beauty@spa-about.gr

No Comments