Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Hammam Baths

 

Hammam Baths Κάντε κράτηση online

+30 2103231073
http://hammam.gr/

  Hammam Baths Κάντε κράτηση online

  +30 2103231073
  http://hammam.gr/

   Hammam Baths

   Στην Ελλάδα του χθες, το χαμάμ θεωρούνταν ο «βουβός γιατρός» της καθημερινότητας…
   …σήμερα, επιστρέφει και ανοίγει τη θερμή αγκαλιά του στην Αθήνα.
   Αφεθείτε στη γλυκιά ραστώνη του χαμάμ… αφεθείτε στο hammam baths!

   Στην οδό Αγίων Ασωμάτων 17 & Μελιδόνη 1, στο Θησείο , το hammam baths, είναι ένας απλός αλλά και σύγχρονος χώρο με σεβασμό στην παράδοση των παραδοσιακών λουτρών για να μεταφερθείτε στην αυθεντική εμπειρία του χαμάμ στη χώρα μας, να μοιραστείτε το αναζωογονητικό συναίσθημα του, να διαδοθεί ή καλυτέρα να το επαναφερθεί στην κουλτούρα και την καθημερινή μας ζωή, της οποίας αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι αιώνες πριν.
   Στο κέντρο της Αθήνας – η επιλογή της περιοχής δεν είναι τυχαία – γιατί εδώ ταιριάζει ένας τέτοιος χώρος από κάθε άποψη. Κοντά στο «Λουτρό των Αέρηδων» που διασώζεται στην Πλάκα, αλλά και στο κέντρο των εξελίξεων της πόλης μας. Στο πιο ζωντανό της σημείο, εδώ που συμβαίνουν όλα τα καινούρια και ενδιαφέροντα γεγονότα.
   Στο hammam baths έχει μεταφερθεί η ατμόσφαιρα και η μαγεία των ανατολίτικων λουτρών, με τον επιβλητικό θόλο, το στρογγυλό μαρμάρινο πάγκο στο κέντρο και τις ατομικές γούρνες περιμετρικά στο θερμό, ενώ όλοι οι χώροι σχεδιάστηκαν με σεβασμό στην παράδοση και προσαρμόστηκαν στη σύγχρονη ζωή.
   Αποδράστε από την καθημερινότητα, αφεθείτε στις ιαματικές ιδιότητες του ατμού, απολαύστε μία βαθιά απολέπιση και ένα ανακουφιστικό μασάζ. Ξεκουραστείτε πίνοντας το τσάι σας και …συνεχίστε την ημέρα σας ή το βράδυ σας στο κέντρο της Αθήνας. Αναζωογονηθείτε κάνοντας την επίσκεψη στο hammam baths τρόπο ζωής!

    

   Χαμάμ
   Μασάζ
   Ειδικές Προσφορές