Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Προβάλετε το προϊόν σας σε χιλιάδες χρήστες με έμμεση & έξυπνη διαφήμιση

Διαφήμιση προϊόντων στο Spa About

Προβάλετε το προϊόν σας σε χιλιάδες χρήστες με έμμεση & έξυπνη διαφήμιση

Το spa-about.gr σας προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξετε τα προϊόντα σας, επιλέγοντας ένα ή και περισσότερα από τα online διαφημιστικά μας πακέτα.

Οι επισκέπτες του spa-about.gr είναι κυρίως γυναίκες 30 – 50 ετών που αγαπούν την υγιεινή ζωή, φροντίζουν το σώμα τους και επισκέπτονται συχνά το spa-about.gr για να βρουν κέντρα ευεξίας & σπα, προσφορές αλλά και να ενημερωθούν για νέα προϊόντα.

Αυτό που μας διαφοροποιεί από τα αντίστοιχα site στη διαφήμιση, είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε να προωθούμε τα προϊόντα. Ακολουθούμε τις εξελίξεις αλλά και τις απαιτήσεις των επισκεπτών. Γνωρίζουμε πως ένα site γεμάτο web banners – κινούμενα ή στατικά – είναι “πολυφορεμένα” και κουράζουν τον επισκέπτη.

Επιλέγουμε λοιπόν εναλλακτικές μορφές διαφήμισης!


Έμμεση προβολήΈμμεση προβολή

Μην περιορίζετε τη διαφήμισή σας σε συγκεκριμένο χώρο με συγκεκριμένες διαστάσεις ή λέξεις. Σε ένα ρεπορτάζ, συνέντευξη ή άρθρο θα παρουσιάσετε αναλυτικά το προϊόν σας, τα ωφέλη και τις δυνατότητές του.

Wellness deals

Wellness deals

Προσφορές με counter για έναρξη και λήξη. Δώστε την ευκαιρία στον επισκέπτη να ανακαλύψει και να γνωρίσει το προϊόν σας. Μία δελεαστική προσφορά μπορεί να σας φέρει τον επόμενο πιστό πελάτη σας!

Διαγωνισμοί

Διαγωνισμοί

Το δώρο είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο marketing. Το δημιουργικό μας τμήμα σχεδιάζει και συντονίζει τη διεξαγωγή θεματικών διαγωνισμών που αναρτώνται στη σελίδα του spa-about.gr στο facebook. Κάθε διαγωνισμός παραπέμπει με link στο site μας και στο προϊόν.

Newsletter

Newsletter

Αποστολή newsletter με όλα τα τελευταία νέα, παρουσιάσεις και special offers, στους εγγεγραμμένους χρήστες του spa-about.gr. Συστήστε την επιχείρηση σας σε ένα στοχευμένο κοινό, καταναλωτές προϊόντων υγείας & ομορφιάς.

 


Δείτε και μόνοι σας!

Ακολουθήστε μερικά από τα παρακάτω links και δείτε το πως μπορεί να προβληθεί η επιχείρηση, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας σε ένα ισχυρό ποιοτικό κοινό.
www.spa-about.gr/arthra/
www.spa-about.gr/business_categories/igeia-omorfia-business/
www.spa-about.gr/proionta/
www.spa-about.gr/business_categories/spa-lab-business/

Ακόμα το σκέφτεστε;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@spa-about.gr ή στο 694 00 00 002 και εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.