Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Μασάζ σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας

Μασάζ σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας

Μασάζ με τη Zero Gravity Massage για πλήρη αποκατάσταση του κουρασμένου σώματος από προπονήσεις, δουλειά και τη κακή-λάθος στάση του σώματος.
Το Icetube Cryosauna Studio βρίσκεται πάντα στην κορυφή των εξελίξεων και σας φέρνει το απόλυτο μηχάνημα αποθεραπείας της iRest, Zero Gravity Massage System. Πρόκειται για μια νέας γενιάς πολυθρόνα μασάζ με αερόσακους που κάνει τρισδιάστατο μασάζ σε όλο το σώμα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Με την ορολογία Μηδενική Βαρύτητα εννοούμε τη θέση που παίρνει η πολυθρόνα την ώρα του μασάζ, μιμούμενη τη στάση σώματος των αστροναυτών σε αυτή τη συνθήκη, χαλαρώνει όλο το μυϊκό σύστημα και ταυτόχρονα αυξάνει τη ροή του αίματος στο σώμα μας με αποτέλεσμα τη γρήγορη αποθεραπεία μετά από έντονες προπονήσεις. Το Zero Gravity Massage System εμπεριέχει μερικές τεχνικές κλειδιά για βελτιστοποίηση της αποθεραπείας και της αποκατάστασης:
ZERO GRAVITY: Η πολυθρόνα διαθέτει τρεις ξεχωριστές θέσεις μασάζ σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας στις οποίες επιτυγχάνεται η αίσθηση ότι ελαχιστοποιείται το βάρος μας και μας βοηθάει να χαλαρώσουμε. Σε αυτές τις θέσεις τα πόδια και οι γάμπες μας είναι σε ψηλότερη θέση από την καρδιά και το βάρος μας κατανέμεται ομοιόμορφα πάνω στην πολυθρόνα με αποτέλεσμα να ασκείτε η βέλτιστη πίεση στο σώμα μας κατά της διάρκεια του μασάζ.
AIRBAGS: Η πολυθρόνα έχει ένα σύστημα 30 αερόσακων, που με τη βοήθεια έξυπνου λογισμικού ανιχνεύει το σωματότυπο του καθενός, αγκαλιάζει το σώμα και κάνει μασάζ κυριολεκτικά από τα πέλματα μέχρι τον αυχένα εντοπίζοντας 500 διαφορετικά σημεία!
MAGNET & INFRARED HEAT: Οι 8 μόνιμα τοποθετημένοι μαγνήτες στις γάμπες βελτιστοποιούν τη θεραπεία και τα επίπεδα μαγνητίτη στο σώμα μας ξεκουράζοντας τα ταλαιπωρημένα και πρησμένα πόδια από την κούραση και την ορθοστασία. Επίσης οι θερμοκρασίες 40-50º C που αναπτύσσονται στο πλάτη της πολυθρόνας μέσω υπέρυθρης ακτινοβολίας δημιουργούν μια ζέστη που απορροφάται από τα ανθρώπινα κύτταρα ενεργοποιώντας το μεταβολισμό για αυτοίαση.
Είναι ιδανικό για αθλητές αντοχής, μαραθωνοδρόμους, ποδηλάτες, δρομείς βουνού, αθλητές τριάθλου, ironman, κολυμβητές, αθλητές crossfit, αθλητές δύναμης, ποδοσφαιριστές, water polo, boxing, mma και για ανθρώπους με κουρασμένα άκρα και σώμα λόγω πολύωρης εργασίας ή τραυματισμών.
Συνδυάζεται ιδανικά με την Κρυοσάουνα (CryoBody) ή και την Τοπική
Icetube Cryosauna Studio

No Comments