Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Icetube Cryosauna Services

 

Icetube Cryosauna Services Κάντε κράτηση online

  Icetube Cryosauna Services Κάντε κράτηση online

   Icetube Cryosauna Services

   Η Icetube Cryosauna Services είναι μια εταιρία πρωτοπόρος στην Ολόσωμη και Τοπική Κρυοθεραπεία. Η εταιρία με έδρα τη Γλυφάδα δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών κρυοσάουνας, καθώς επίσης και στην εισαγωγή και πώληση μηχανημάτων κρυοσάουνας. Βρίσκεται πάντα στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων και συνεργάζεται με εταιρίες κολοσσούς στον τομέα της κρυοθεραπείας (Kriosystem, Asperia, Cryosense, etc).
   Στο studio της εταιρίας μας, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες κρυοσάουνας για αποθεραπεία και αποκατάσταση από τραυματισμούς, μυοσκελετικές δυσλειτουργίες, μετεγχειρητικές καταστάσεις, χρόνιους πόνους, φλεγμονές. Επίσης σε συνεργασία με τον κλινικό μας διατροφολόγο μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στο επιθυμητό σας βάρος.
   Στόχος της εταιρίας είναι η ενημέρωση του κοινού για τα πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό και την υγεία της Κρυοσάουνας και της Κρυοθεραπείας μέσα από κανάλια μαζικής ενημέρωσης αλλά και μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με αθλητές, ομάδες και συλλόγους.
   Για το σκοπό αυτό, η Icetube Cryosauna Services διατηρεί στον ίδιο χώρο με το Cryosauna Studio και ένα showroom με τα προϊόντα προς πώληση. Αναλαμβάνει την πώληση και την εγκατάσταση μηχανημάτων κρυοσάουνας, την εκπαίδευση του προσωπικού σας καθώς και το after sales service.

    

   CryoBody – Κρυοσάουνα

   CryoLocal – Κρυοθεραπεία

   CryoFacial – Κρυοθεραπεία

   Zero Gravity Massage

   Personal Training