Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Icetube Cryosauna Services

 

Icetube Cryosauna Services

Icetube Cryosauna Services

Η Icetube Cryosauna Services είναι μια εταιρία πρωτοπόρος στην Ολόσωμη και Τοπική Κρυοθεραπεία. Η εταιρία με έδρα τη Γλυφάδα δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών κρυοσάουνας, καθώς επίσης και στην εισαγωγή και πώληση μηχανημάτων κρυοσάουνας. Βρίσκεται πάντα στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων και συνεργάζεται με εταιρίες κολοσσούς στον τομέα της κρυοθεραπείας (Kriosystem, Asperia, Cryosense, etc).
Στο studio της εταιρίας μας, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες κρυοσάουνας για αποθεραπεία και αποκατάσταση από τραυματισμούς, μυοσκελετικές δυσλειτουργίες, μετεγχειρητικές καταστάσεις, χρόνιους πόνους, φλεγμονές. Επίσης σε συνεργασία με τον κλινικό μας διατροφολόγο μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στο επιθυμητό σας βάρος.
Στόχος της εταιρίας είναι η ενημέρωση του κοινού για τα πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό και την υγεία της Κρυοσάουνας και της Κρυοθεραπείας μέσα από κανάλια μαζικής ενημέρωσης αλλά και μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με αθλητές, ομάδες και συλλόγους.
Για το σκοπό αυτό, η Icetube Cryosauna Services διατηρεί στον ίδιο χώρο με το Cryosauna Studio και ένα showroom με τα προϊόντα προς πώληση. Αναλαμβάνει την πώληση και την εγκατάσταση μηχανημάτων κρυοσάουνας, την εκπαίδευση του προσωπικού σας καθώς και το after sales service.

 

CryoBody – Κρυοσάουνα

CryoLocal – Κρυοθεραπεία

CryoFacial – Κρυοθεραπεία

Zero Gravity Massage

Personal Training

Το CryoFacial είναι μια μοναδική μέθοδος αναζωογόνησης και αντιγήρανσης της επιδερμίδας του προσώπου. Με μια σειρά πέντε ή δέκα συνεδρίων δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να πετύχουμε:
Παραγωγή Κολλαγόνου
Μείωση ρυτίδων και γραμμών
Μείωση ακμής και πανάδων
Λαμπερό και Υγιές δέρμα
Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται με το ειδικό μηχάνημα Τοπικής Κρυοθεραπείας που διαθέτουμε (Kriosan 30), εφαρμόζοντας μια δέσμη παγωμένου αέρα – 160 C – για ένα τέταρτο της ώρας στην επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα σε θέση να κατανοήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τον ιδανικό αριθμό συνεδριών για κάθε περίπτωση.
Συνδυάζεται ιδανικά με την Κρυοσάουνα (CryoBody) ή και την Τοπική Κρυοθεραπεία (CryoLocal) για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα.