Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Tweexy Το δαχτυλίδι που θα λατρέψετε

Tweexy Το δαχτυλίδι που θα λατρέψετε

Το δαχτυλίδι βερνίκι νυχιών θα σας λύσει τα χέρια. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι εφευρέτες του tweexy Λιζ και Μαρκ, δύο χρόνια πριν, ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι που δεν υπάρχει στην αγορά, αλλά να ήταν κάτι, που οι γυναίκες μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν.
Ανακαλύπτοντας ότι το 71% των γυναικών χρησιμοποιούν το βερνίκι νυχιών, και οι περισσότερες είχαν προβλήματα κρατώντας το μπουκαλάκι, τους ήρθε η ιδέα. Τί θα μπορούσαν να σχεδιάσουν για να κάνουν τη ζωή των γυναικών πιο εύκολη. Με τη βοήθεια του σχεδιαστή David Block του Studio Redeye ξεκίνησαν να υλοποιούν την ιδέα τους.

2016-02-06 (11)
Μετά από πολλές προσπάθειες μέχρι το βρουν το τέλειο σχήμα, και φυσικά το πιο βολικό, πέρασαν από πολλά στάδια καταλήγοντας σε μια φόρμα σιλικόνης μονοκόμματη που ταιριάζει ανάμεσα στα δάχτυλα, όπως το παιδικό δαχτυλίδι με την καραμέλα ring-pop.
Το βερνίκι κουμπώνει στην πάνω μεριά της σιλικόνης και στη συνέχεια τοποθετείτε πάνω στα δάχτυλά σας, σαν δαχτυλίδι, και καθιστά την εφαρμογή του βερνικιού παιχνίδι.
Το tweexy είναι έτσι κατασκευασμένο που μπορείτε εύκολα να το αφαιρέσετε από το χέρι σας χωρίς να χαλάσετε τα νύχια σας.

2016-02-06 (9)
beauty@spa-about.gr
www.tweexy.com

No Comments