Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Το ομαδικό πρόγραμμα του μήνα: Aqua

Το ομαδικό πρόγραμμα του μήνα: Aqua

Το πρόγραμμα του μήνα από το Holmes Place
Η χρήση του νερού ως μέσο άσκησης είναι μια έξυπνη επιλογή για διαφορετικούς τύπους ανθρώπων με διαφορετικούς τύπους στόχων. Αν αρχίζετε τώρα να βάζετε την άσκηση στη ζωή σας,αποτελεί μια λύση χωρίς άγχος και κινδύνους τραυματισμού, ενώ αν ήδη ασκείστε, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να συμπληρώσει την τακτική σας προπόνηση, ενισχύοντας τη δύναμη, την αντοχή σας, αλλά και την ψυχαγωγία σας!
Αυτή η θεραπευτική άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί με μεγαλύτερη ή μικρότερη ένταση και κατά το, συνήθως, ωριαίο πρόγραμμα αερόβιας υδρογυμναστικής μπορείτε να κάψετε περίπου 400 – 600 θερμίδες, ανάλογα με το πόσο γυμνασμένοι είστε, το βάρος και τη γενική φυσική σας κατάσταση.
Στα οφέλη αυτού του ομαδικού προγράμματος περιλαμβάνεται η διασκέδαση που θα έχετε μέσα στο νερό, καθώς και το αίσθημα ανανέωσης και ελαφρότητας. Πρόκειται για ένα πολύ απολαυστικό πρόγραμμα, κατά το οποίο καλείστε να συντονίσετε τις κινήσεις και την ενέργειά σας για να ασκήσετε τους μυς, τη στάση του σώματος και την ισορροπία σας. Το μεγαλύτερο μέρος του σώματός σας βρίσκεται μέσα στο νερό, προκαλώντας αντίσταση στις κινήσεις σας και αυξάνοντας την προσπάθεια και τα αποτελέσματά σας. Μπορείτε επίσης να στηρίζεστε σε σωσίβιο, προκειμένου να έχετε μικρότερη καταπόνηση στις αρθρώσεις και τα οστά σας.
Το πρόγραμμα θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση χωρίς να επιβαρύνει επιπλέον το σκελετό σας, ανεξάρτητα από την αρχική σας φυσική κατάσταση. Ενώ απολαμβάνετε την εμπειρία σας στο νερό, ενισχύετε επίσης την κυκλοφορία του αίματος, την επιδερμίδα και τη γενική εμφάνιση του σώματός σας. Το νερό θα κάνει μασάζ στα πόδια και το στομάχι σας, αποτρέποντας την κατακράτηση υγρών και ενεργώντας σαν λεμφικό μασάζ.
Θα γίνετε επίσης μέλος μιας ομάδας που ασπάζεται τα ενδιαφέροντά σας ως προς την ευεξία, την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση και θα είστε σε θέση να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη του health club σας, όπως το τζακούζι, η σάουνα ή το χαμάμ μετά από το πρόγραμμά σας.
Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, εμπνευσθείτε από το πρόγραμμά μας και επισκεφτείτε κάποιο κοντινό σας Holmes Place.
Η Ομάδα των Holmes Place

No Comments