Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Multimasking: υιοθετήστε το νέο trend στον χώρο της ομορφιάς

Multimasking: υιοθετήστε το νέο trend στον χώρο της ομορφιάς

Η χρήση μασκών προσώπου αποτελεί την πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας.
Ειδικά μετά το καλοκαίρι, τις πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας, οι μάσκες προσώπου φαντάζουν σαν οι σούπερ ήρωες της επιδερμίδας, αφού προσφέρουν επανόρθωση, λάμψη, απαλή υφή και ενυδάτωση άμεσα και χωρίς πολύ κόπο, το αντίθετο μάλιστα.
Τα οφέλη από την χρήση τους είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αφού απορροφούν τους ρύπους, καθαρίζουν τους πόρους και διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας τα υπόλοιπα ενυδατικά προϊόντα να δράσουν πιο αποτελεσματικά.
Είναι γεγονός ότι η επιδερμίδα του προσώπου χωρίζεται σε τομείς, οι οποίοι δεν έχουν τα ίδια «θέλω». Άλλα σημεία είναι λιπαρά, άλλα αφυδατωμένα και άλλα θαμπά.
Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου που λέγεται multimasking.
Τι κάνεις, λοιπόν, γι’αυτό;
Δεν περιορίζεσαι στη χρήση ενός μόνο προϊόντος αλλά καλύπτεις την κάθε ανάγκη ξεχωριστά εφαρμόζοντας διαφορετικές μάσκες σε κάθε σημείο. Μια που να απορροφάει την περίσσεια ποσότητα σμήγματος προσφέροντας ματ όψη στην περιοχή του Τ, μια για ενυδάτωση και λάμψη στα μάγουλα και μια για έξτρα θρέψη στο πηγούνι.
Διάρκεια θεραπείας: 50′
Κόστος θεραπείας: 40 ευρώ
Athens City Med

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο