Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Athens City Med

Athens City Med

Βελτιώστε άμεσα την εξωτερική σας εμφάνιση στο Athens City Med!

Το Athens City Med αποτελεί ένα πρότυπο Δερματολογικό και Δερματοχειρουργικό Κέντρο στο οποίο ασκείται όλη η γκάμα της Δερματολογίας, Δερματοχειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής, Κλινικής Χημείας και Ιατρικής Αισθητικής.

 

Το επιστημονικό μας δυναμικό, εξειδικευμένοι ιατροί , Δερματολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί, Βιοπαθολόγοι, Βιολόγοι, Βιοχημικοί, Αισθητικοί, είναι στη διάθεση σας για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα , ενώ το παραϊατρικό προσωπικό μας δύναται να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με συνέπεια στο θέμα που σας απασχολεί, μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον.Πρόκειται για ένα άρτια εξοπλισμένο κέντρο , με όλα τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας και παροχή υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων σε θεραπείες για τη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.

 

Με τεχνολογία αιχμής στον ιατρικό εξοπλισμό του Athens City Med , για την αναγέννηση του προσώπου και του σώματος , αλλά και για την αισθητική αποτρίχωση με lasers όπως ALEXANDRITE, Nd:YAG, QS Nd:YAG, FRACTIONAL CO2, COAX,RF,SILKPEEL κ.ά. Σκοπός του προσωπικού του Athens City Med είναι η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών καθώς και η αποτελεσματική θεραπεία σε κάθε αισθητική ατέλεια.

Αισθητική Δερματολογία
Εφαρμογές ιατρικής Laser
Κλινική Δερματολογία
Πλαστική Χειρουργική
Υπηρεσίες Αισθητικής
Coax Med Ice
Coax Med
Μεταμόσχευσης Μαλλιών