Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Dental spa

Dental spa

Dental Spa – Αισθητική Οδοντιατρική

«Δεν χρειάζεται να έχεις γεννηθεί με όμορφο χαμόγελο για να το αποκτήσεις……»
Το χαμόγελό σας είναι μοναδικό και εμείς ασκούμε την αισθητική οδοντιατρική έχοντας ως βασικό μέλημα να το αναδείξουμε και να το βελτιώσουμε για να σας κάνουμε να λάμψετε όπως σας αξίζει!
Το χαμόγελο: Αποτελεί επικοινωνιακό μέσο, είναι μέσο έκφρασης καλής θέλησης, υποδηλώνει το ευ ζην, εκπέμπει θετική ενέργεια, δηλώνει την αυτοπεποίθηση που σας διακατέχει, την φιλική σας αντιμετώπιση απέναντι στους άλλους ανθρώπους, την ευτυχία αλλά ταυτόχρονα και την επιτυχία.
Η αισθητική οδοντιατρική είναι το μέσο το οποίο χρησιμοποιούμε για να σας κάνουμε να χαμογελάτε συχνά, δημιουργώντας την δυναμικότερη και καλύτερη εντύπωση σε αυτούς που σας γνωρίζουν, προσφέροντάς σας μέσα από τις εξελιγμένες και προοδευτικές εφαρμογές μας ένα χαμόγελο που θα εκφράζει αυθορμητισμό, ομορφιά και λάμψη!
Οι ειδικοί του Dental Pearls στοχεύουν στην ανάδειξή σας, στην βελτίωση της επαγγελματικής σας ζωής κάνοντάς σας να νιώσετε εμπιστοσύνη για τον εαυτό σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή κάνοντάς σας να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας.
Η αισθητική οδοντιατρική που ασκούν οι ειδικευμένοι συνεργάτες μας στο Dental Pearls φροντίζει να δημιουργεί υγιή, όμορφα και φυσικά χαμόγελα που να είναι πλήρως εναρμονισμένα με το πρόσωπο, εξατομικευμένα και κυρίως, να διαθέτουν υγιές υπόστρωμα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι διαρκές και μόνιμο.
Η επιτυχία μας οφείλεται στο γεγονός ότι πάντοτε χρησιμοποιούμε τον πιο προηγμένο εξοπλισμό και εφαρμόζουμε τις καταλυτικές και προοδευτικές τεχνικές μας, με βασικά εφόδια την εξειδικευμένη επιστημονική εμπειρία μας.
Οι τεχνικές που εφαρμόζονται σήμερα για να πετύχουμε ένα όμορφο χαμόγελο συνοψίζονται στις παρακάτω:
* Smile Design / Smile makeover
* Όψεις πορσελάνης
* Στεφάνες / Θήκες πορσελάνης, θήκες ολοκεραμικές
* Λεύκανση / zoomwhitening
* Bonding / Lifting δοντιών
* Ουλοπλαστική / laser
* Invisalign (αόρατα σιδεράκια)
* Εμφυτεύματα δοντιών

Dental Pearls

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο