Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Dental Pearls

Dental Pearls

«Δεν χρειάζεται να έχεις γεννηθεί με όμορφο χαμόγελο για να το αποκτήσεις…….». Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό!
“Πίστευα πάντα ότι η αισθητική είναι τρόπος ζωής. Έτσι θέλησα να δημιουργήσω ένα χώρο ξεχωριστό, όμορφο και χαλαρωτικό, ώστε να μετατρέψω την επίσκεψη στον οδοντίατρο σε μοναδική εμπειρία – γιατί όχι υψηλής αισθητικής.
Θέλησα ως οδοντίατρος να προσφέρω στους ασθενείς μου ποιότητα ζωής, χαρίζοντάς τους αυτοπεποίθηση με όμορφα και φυσικά χαμόγελα. Για το λόγο αυτό δημιούργησα το Dental Pearls, ένα οδοντιατρείο με έμφαση στην Αισθητική και εξειδικευμένη Γενική Οδοντιατρική και το πρώτο Dental Spa στην Ελλάδα. Σε ένα χώρο με ανέσεις spa, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις σεβόμενοι πάντα τις προσωπικές σας επιλογές.
Η επιθυμία μου είναι στο Dental Pearls να βρείτε την προσωπική φροντίδα που αξίζετε σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία, είτε πρόκειται για γενική οδοντιατρική είτε για αισθητική. Αν επιλέξετε να βελτιώσετε το χαμόγελό σας, η διεθνής εμπειρία μου στην αισθητική οδοντιατρική μου επιτρέπει να δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα σας προσφέρω τις πιο αξιόπιστες επιλογές για να χαρίσετε το χαμόγελο που θέλετε στους γύρω σας.
Εκ μέρους όλων των συνεργατών του Dental Pearls, σας προσκαλώ να μας γνωρίσετε από κοντά και θα χαρώ πολύ να σας φανούμε πραγματικά χρήσιμοι.
Δρ. Βίκυ Δεληγεώργη DDS, MSc, PhD”.

Γενική Οδοντιατρική
Αισθητική Οδοντιατρική
Αισθητική Προσώπου
Smile Design