Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Δύο διαφορετικές θεραπείες αποκατάστασης των φρυδιών

Δύο διαφορετικές θεραπείες αποκατάστασης των φρυδιών

Το DHI Medical Group έχει αναπτύξει δύο διαφορετικές θεραπείες αποκατάστασης των φρυδιών, την εμφύτευση φρυδιών και το Micropigmentation.
Ο λειτουργικός ρόλος των φρυδιών είναι να προστατεύουν τα μάτια από την ακραία ηλιακή ακτινοβολία, τον ιδρώτα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να πέσει στα μάτια. Υπάρχει όμως και μια δεύτερη σημαντική λειτουργία που εξυπηρετούν τα φρύδια, ο ρόλος της έκφρασης. Τα φρύδια διαδραματίζουν έναν μοναδικό ρόλο στην προφορική επικοινωνία. Καθώς μιλάμε, ταυτόχρονα κινούμε τα φρύδια μας δημιουργώντας διαφορετικές εκφράσεις στο πρόσωπό μας, όπως ευτυχία, θυμό, πόνο, θλίψη και πολλά άλλα. Η έκφραση των συναισθημάτων μας επηρεάζει δραματικά τις καθημερινές μας σχέσεις.
Τα καλοσχηματισμένα φρύδια βοηθούν στο να ξεχωρίζουν τα ζυγωματικά, κάνοντας το βλέμμα στο πρόσωπο πιο συμμετρικό, ενώ την ίδια στιγμή κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο φωτεινά πλαισιώνοντάς τα.
Η απώλεια των τριχών στα φρύδια μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες: τραυματισμοί, ασθένειες, γενετικές ανωμαλίες, κακή περιποίηση (με τσιμπιδάκι), μάδημα από έμμονη (τριχοτιλλομανία), ιατρικές θεραπείες, κ.α.
Επιλογή 1: Αποκατάσταση φρυδιών με εμφύτευση
Με την τεχνική μεταμόσχευσης DHI είναι πλέον δυνατό να εμφυτευθούν τριχοθυλάκια σε οποιοδήποτε μέρος του προσώπου ή του σώματος. Τα τριχοθυλακία επιλέγονται ένα ένα ώστε να ταιριάζουν με τα φρύδια, και χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο DHI implanter, μπορεί να ελεγχθεί πλήρως το βάθος, η γωνία και η κατεύθυνση των εμφυτευμένων τριχοθυλακίων, επιτυγχάνοντας ένα καλαίσθητο και φυσικό αποτέλεσμα.
Τα στάδια της εμφύτευσης φρυδιών:
Ο γιατρός σχεδιάζει προσεκτικά την περιοχή των φρυδιών σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς και την καθορισμένη συμμετρία
Υπολογίζεται ο αριθμός και ο τύπος των τριχοθυλακίων που απαιτούνται για ένα φυσικό αποτέλεσμα με την επιθυμιτή πυκνότητα
Τα απαιτούμενα τριχοθυλακία εξάγονται από την δότρια περιοχή (συνήθως το πίσω μέρος του κεφαλιού)
Τα τριχοθυλάκια τοποθετούνται στην περιοχή των φρυδιών σύμφωνα με την αρχική σχεδίαση
Τα εμφυτευμένα τριχοθυλάκια αναπτύσσονται και δεν πέφτουν ποτέ
Επιλογή 2: Αποκατάσταση φρυδιών με Micropigmentation
Το Micropigmentation εφαρμόζεται στην περιοχή των φρυδιών, σε εντελώς γυμνό δέρμα ή μεταξύ των υφιστάμενων τριχών, για την άμεση επιδιόρθωση του σχήματος και της πυκνότητας των φρυδιών.
To Micropigmentation δεν είναι τατουάζ, ούτε χρησιμοποιεί τα υλικά των μόνιμων μακιγιάζ. Εφαρμόζεται σε μορφή μικρών γραμμών με μια χρωστική, μη τοξική, βαφή, σε χρώμα που είναι παρόμοιο με αυτό των φρυδιών για μια ακριβής προσομοίωση κοντών τριχών.

http://dhi.gr/

No Comments