Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος με ρίγανη

Σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος με ρίγανη

Σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος με ρίγανη

Origanum skincare. Origanum είναι η επιστημονική ονομασία της ρίγανης.

2016-05-12 (43)
Το Ελληνικό θαύμα συναντά τη σύγχρονη κοσμητολογία και μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου και σώματος με ρίγανη.
Η ρίγανη έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας στα συστατικά καρβακρόλη και θυμόλη. Επίσης πολλές μελέτες έχουν αποδείξει ισχυρή αντιμικροβιακή, αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή δράση.
Η ρίγανη ενισχύει τη σύνδεση και την ευελιξία των μυών, έχει θεραπευτικές ιδιότητες και καταπολεμά την ακμή, τις ρυτίδες, τα κοψίματα, τα καψίματα, εκζέματα, μώλωπες, πληγές του δέρματος, ψωρίαση, φλεβίτιδα, πόνο στην πλάτη, έρπητα, σμηγματόρροια, τσιμπήματα εντόμων.

2016-05-12 (41)
Το όνομα της το πήρε από τις λέξεις όρος (βουνό) και γάνος (λαμπρότητα). Είναι δηλαδή αυτό που λαμπραίνει τα βουνά μας. Η ελληνική ρίγανη είναι αρίστης ποιότητας λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε αιθέρια έλαια.

Ετσι γεννήθηκε η Origanum skincare από τη Σοφία και τη μαμά της. Συνδυασμός σοφίας από τη μητέρα της Σοφίας, φαρμακοποιός με έντονη ανησυχία σε ό,τι αφορά τη φροντίδα και τις θεραπείες του δέρματος. Είχε αναπτύξει διάφορες συνταγές φαρμακευτικές (φαρμακοποιός στον επάγγελμα) και καλλυντικές συνδυάζοντας την επιστημονική γνώση της με φημισμένα ελληνικά και μεσογειακά βότανα. Η Σοφία  χημικός και κοσμητολόγος, πειραματίστηκε με τη καλλυντική κρέμα προσαρμόζοντάς την στα σύγχρονα κοσμητολογικά και βιομηχανικά πρότυπα.
beauty@spa-about.gr
http://www.origanumcosmetics.com/

No Comments