Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Red flower, ένας τρόπος ζωής

Red flower, ένας τρόπος ζωής

Tο κόκκινο λουλούδι αντιπροσωπεύει…
«κόκκινο» την επανάσταση, τη δύναμη, τη ζωή, την τύχη και τη χαρά, και
«λουλούδι» ως σύμβολο ομορφιάς και δύναμης της φύσης

red flower1

Το κόκκινο δημιουργήθηκε ως έκφραση της πολιτισμικής κληρονομιάς, των σφαιρικών παραδόσεων ομορφιάς, με συναίσθημα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Με βάση τη βοτανική και σε συνδυασμό με τη γνώση της φυσικής εξαγωγής, η έννοια της δημιουργίας των βοτανικών μειγμάτων μέσω της παραδοσιακής απόσταξης αναπτύσσεται για να παραδώσει μια πρωτοποριακή, γενναιόδωρη προσέγγιση στην ομορφιά και τον τρόπο ζωής.
Το κόκκινο λουλούδι δημιουργήθηκε από μια βαθιά ριζωμένη αγάπη για το έδαφος και την πνευματικότητα σε συνδυασμό με την έννοια της επιστήμης και της ολιστικής ιατρικής και με βάση τις παραδόσεις, την τελετουργία, την ευημερία και την αισθητική.

red flower2

Μια διαφορετική προσέγγιση στην έννοια της ομορφιάς και του καλλωπισμού, κάτι που δεν μπορεί να εμφιαλωθεί, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες δυνάμεις των γνώσεων και των αξιών.
Ολα τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί γύρω από την πολιτιστική περιποίηση του σώματος και τελετουργικά από όλο τον κόσμο από το Onsens της Ιαπωνίας μέχρι το χαμάμ της Τουρκίας, η ιστορία ενός προορισμού μέσω της μυρωδιάς, των φυτών, των εκχυλισμάτων σε συνδυασμό με τη σύλληψη και το πνευματικό δυναμικό.
Η Yael Alkalay ιδρύτρια της εταιρείας πιστεύει ότι η αληθινή απόλαυση είναι προσωπική, ξεκίνησε το 1999 στη Νέα Υόρκη με έξι αρωματικά κεριά λουλουδιών και δύο οργανικά λουλούδια από τσάι και σύντομα εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια παρουσία.

red flower

Η πίστη στο αρχικό όραμα, που εξακολουθεί να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, περιέχει ισχυρά φυσικά συστατικά που προάγουν την υγεία, την ακεραιότητα, την υπευθυνότητα και την περιβαλλοντική συνείδηση, αυτά είναι που κάνουν το κόκκινο λουλούδι τόσο καινοτόμο.
Το κόκκινο λουλούδι προσφέρει μια διαρκώς εξελισσόμενη πορεία στα προϊοντα ομορφιάς και περιποίησης, λοσιόν, αφρόλουτρα, σαμπουάν, μαλακτικά που βασίζονται εξ ολοκλήρου στη βοτανολογία διαθέσιμα σε 13 αρώματα, επίσης θα βρούμε οργανικά αρώματα, άλατα μπάνιου, τσάι, έλαια και βάλσαμα.
beauty@spa-about.gr
http://www.redflower.com/

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο