Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Πηλός: Ορυκτοποιεί το δέρμα σας

Πηλός: Ορυκτοποιεί το δέρμα σας

Ο Πηλός μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε στο δέρμα σας, σε όποιο σημείο μπορεί να χρειαστεί μια μικρή τρυφερή προσοχή αγάπης. Μία περιποίηση προσώπου με πηλό χρσιμοποιώντας και άλλα φυσικά συστατικά θα ενυδατώση την επιδέρμιδά σας σε βάθος.
Κοινοί τύποι επούλωσης αργίλου και οι ιδιότητές του:
Rhassoul ή Moroccon κόκκινο πηλό – ο πηλός αυτός έχει ένα υψηλό ποσοστό του διοξειδίου του πυριτίου, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο. Η αγνότητα και η αποτελεσματικότητά του το καθιστούν εξαιρετικό υλικό για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας.
Μπεντονίτης – Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ο Μπεντονίτης Πηλός έχει καθαρτικές ιδιότητες και είναι αποτελεσματικός στη θεραπεία δερματικών λοιμώξεων, στην ακμή καθώς έχει μία επίδραση ξήρανσης (ο μπεντονίτης είναι ένα από τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά φάρμακα-σαπούνια για την ακμή).
Καολίνης – μία άλλη εξαιρετικής ομορφιάς πηλός που είναι γνωστός ως «καλλυντικός πηλός». Κάνει μία ήπια απολέπιση και διεγείρει το δέρμα. Αριστο για ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, καολίνης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ορυκτά που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα ομορφιάς.
Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα DIY (Do it yourself ) λασπόλουτρο. Η νόστιμη μάσκα αργίλου βουτυρογάλακτος σοκολάτας που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου για 2 περιποιήσεις προσώπου, και για τους πιο γενναίους μπορούν να τη δοκιμάσουν κιόλας:
1/2 κουταλιά της σούπας Unsweetened σκόνη κακάου
1/2 κουταλιά της σούπας σκόνη βουτυρογάλακτος
1/2 κουταλιά της σούπας άργιλο Rhassoul
1 1/2 κουταλιά Αλόη Βέρα
beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο